REKLAMI GEÇ

İTFAİYE 1 NUMARA OLACAK

İTFAİYE 1 NUMARA OLACAK

İtfaiye Teşkilatı’nın kuruluşunun 301’inci yıl dönümü etkinliğinde konuşan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi’nin Türkiye’de bir numara olma yolunda olduğunu söyledi.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 30 Eylül 2015 Çarşamba, 12:07

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından İtfaiye Teşkilatı’nın kuruluşunun 301’inci yıl dönümü Delikliçınar Meydan’ında düzenlenen törenle kutlandı. 

Törene, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı İlyas Tuncer, daire başkanları ve itfaiye erleri katıldı.

Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla başlayan törende saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı söylendi.

denizli-itfaiye-haftasi-31-yil-donumu-ic

“TÜRKİYE’DE BİR NUMARA OLACAK”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, İtfaiye Daire Başkanlığı’nın deneyimli ekibi, son teknoloji donanımları ile hizmet verdiğini belirtti.

İtfaiye erlerinin eğitimlerine önem verdiklerini belirten Başkan Zolan, “Hem donanım ve ekipmanlarımız, hem de eğitimli itfaiye erlerimiz ile Türkiye’de bir numara olma yolunda ilerliyoruz. İtfaiye erlerimize teşekkür etmek istiyorum. Kurban Bayramı’nda çok sayıda kaza oldu ve azimle çalıştılar. Saniyelerin söz konusu olduğu olaylara zamanında giderek, olaya hemen müdahale eden itfaiye erlerimize sonsuz teşekkür ederim” dedi.

Denizli’nin büyükşehir statüsü kazanmasının ardından 6 bin 63 yangın, bin 535 can kurtarma, 711 sıkışma ve yangın riski olaylarına müdahale edildiğini ifade eden Başkan Zolan, 51 noktada, 9 kırım aracı, 29 merdivenli araç ve 569 personel ile hizmet verildiğini kaydetti.

denizli-itfaiye-haftasi-31-yil-donumu-ic-1

STANT AÇILDI, BİLGİLER VERİLDİ
Konuşmanın ardından Delikliçınar Meydan’ına açılan stantlarda sergilenen yangın ve kazalarda kullanılan araç ve gereçler tanıtıldı.

İtfaiyenin 301. kuruluş yıldönümü tüm ilçelerde düzenlenen törenlerle kutlandı. İlçelerde, kutlamalar kapsamında öğrencilere yönelik yangın söndürme tatbikatları da gerçekleştirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
23 Nisan 2024 Salı 15 33Rüzgarlı
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 16 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 13 27Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 30Parçalı Bulutlu