REKLAMI GEÇ

İtfaiye’den seferberlik

İtfaiye’den seferberlik

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, insanların can ve mal güvenliğini korumak için yaptıkları çalışmaların yanı sıra zor durumdaki hayvanların da imdadına koşuyor. Ekipler, Honaz’da otomobile giren yılan ile Çardak’ta bir otomobile sıkışan yavru kediyi kurtardı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Haziran 2016 Pazar, 10:04

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri yangın ve kazalara müdahale ederek, can ve mal güvenliğinin korunması için yaptıkları çalışmaların yanı sıra, zor durumdaki hayvanlara da elini uzatıyor.
yilan

HONAZ’DA YILAN OPERASYONU
Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Honaz Şubesi ekipleri, otomobile giren yılanı çıkarmak için hummalı bir çalışma ortaya koydu. 20 AKN 57 plakalı otomobilin sürücüsü motor kısmındaki yılanı fark edince durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler, uzun uğraşların sonunda motora giren yılanı çıkardı, doğal yaşam alanına bıraktı.

kedi

ÇARDAK’TA KEDİ OPERASYONU
Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Çardak Şubesi ekipleri ise kedi operasyonuna imza attı. 48 PG 800 plakalı otomobilin motor kısmına giren yavru bir kedi, sürücünün son anda fark etmesiyle kurtuldu. İtfaiye ekipleri kediyi motordan çıkardı, hayatını kurtardı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
18 Nisan 2024 Perşembe 15 27Çok Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 10 27Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 19Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Nisan 2024 Pazar 8 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 10 27Çok Bulutlu