REKLAMI GEÇ

İzmir-Antalya, Ankara-Antalya gidiş yolu trafiğe açıldı

İzmir-Antalya, Ankara-Antalya gidiş yolu trafiğe açıldı

Denizli Büyükşehir Belediyesinin tamamlama aşamasına getirdiği Üçgen Köprülü Kavşakları projesinde İzmir-Antalya ve Ankara-Antalya gidiş istikameti trafiğe açıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Ocak 2018 Pazartesi, 15:42

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Üçgen’deki Köprülü Kavşak inşaatında sona yaklaşıldı. Büyükşehir Belediyesi dün ilan ettiği gibi bu sabah yolun İzmir-Ankara ve Ankara-Antalya istikametlerini trafiğe açtı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın kentin trafik yoğunluğunu sonlandırmak amacıyla hayata geçirdiği projede viyadükler 2’şer şeritli ve 17 ayaktan oluşuyor. Toplam 838 metre uzunluğundaki iki viyadükten biri olan İzmir-Antalya gidiş yönü ile yaklaşık 600 metre uzunluğunda olan 3 şeritli Ankara-Antalya gidiş yönü bugün itibari ile trafiğe açıldı.

Yapılan açıklamada Üçgen Köprülü Kavşakları projesinde yer alan diğer güzergahların da kısa süre içerisinde trafiğe açılacağı belirtildi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, çalışmaların hızla devam ettiğini belirterek, Sanayi Bağlantı Köprüsü, Hal Kavşağı, Üçler mevkiindeki 50 metre genişliğindeki yeni çevre yolu yatırımlarının da sürdüğünü söyledi. Özellikle yakın dönemde yaptıkları ulaşım yatırımlarıyla Denizli’nin trafikte çağ atlayacağını vurgulayan Başkan Osman Zolan, kalıcı eserler bırakmak için gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

Denizli’nin şehir içi ve şehirler arası trafiğinde ana arter konumunda olan Üçgen Köprülü Kavşaklarının tamamlanmasıyla trafikte büyük bir sıkıntının geride kalacağını işaret eden Başkan Osman Zolan, “İzmir-Antalya ve Ankara-Antalya gidiş yönü istikametlerini trafiğe açtık. Bu yönlerde vatandaşlarımız kesintisiz olarak seyahat etmeye başladı. İnşallah kısa sürede diğer güzergahlarımızı da hizmete alacağız” dedi.

Yorumlar

bayram can   -  Bağlantı 22 Ocak 2018, 22:24

başarıların devanı dileriz yapdığınıza teşşekür ederi.

adnan şimşek   -  Bağlantı 22 Ocak 2018, 16:41

yapanlardan ve emeği geçenlerden Allah razı olsun.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu