REKLAMI GEÇ

İzmir’deki kavgaya Vali Demir’i de karıştırdılar

İzmir’deki kavgaya Vali Demir’i de karıştırdılar

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Vali Mustafa Toprak ile aralarındaki kavgaya, Denizli’nin eski Valisi Abdülkadir Demir’i de karıştırdı. Kocaoğlu, kapanan özel idare mallarının maliye hazinesine devredilmesi nedeniyle tartışmalı olduğu Vali Toprak’a “Denizli Valisi’nin yaptığı gibi merkeze alınmak için dilekçe vereceksiniz ve İzmir sizden kurtulacak” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Eylül 2014 Pazar, 16:47

İzmir İl Özel İdaresi’nin mallarının Maliye Hazinesi’ne devredilmesi sebebiyle İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile İzmir Valisi Mustafa Toprak arasındaki tartışma giderek büyüyor. Katıldığı bir açılışta konuşan Kocaoğlu, Vali Toprak’a yüklenirken, İçişleri Bakanlığı’na verdiği dilekçenin ardından merkeze alınan eski Denizli Valisi Abdülkadir Demir’i örnek gösterdi.

Kocaoğlu, Vali Toprak’ı eleştirerek, “Bir ara sayın atanmış valimiz sustu. Biz de ramazandır, hastadır diye sustuk. Şimdi konuşmaya başladı. Belediye başkanını, evsahibini, İzmirliyi bastırıyor. Biz İzmirliyiz. Kimin ne niyetle, kimin kafasının arkasında ne planlar var biliyoruz. Bunları yaparak, belli bir iki gazeteye beyanat vererek İzmir’in mallarına yaptığınız gaspı ortadan kaldıramazsınız. Sizi bugün İzmir’de hiç kimse ama hiç kimse vali olarak ciddiye almamaktadır. Bunu bilecekseniz ve Denizli Valisi’nin yaptığı gibi merkeze alınmak için dilekçe vereceksiniz ve İzmir sizden kurtulacak. ‘Ben bu millete ne yaptım da beni vali olarak kabul etmiyor?’ diyeceksiniz. Sonra özür dileyeceksiniz, faydalı işler yapacaksınız ve belki az da olsa sizi affeder” dedi.

Yorumlar

Bakış Açısı   -  Bağlantı 28 Eylül 2014, 22:31

Denizli valisi neden dilekçe verdiğini açıklamazsa, nedeni AKP’nin adamları olduğu anlaşılacak. O da arsa meselesidir. Ranttır. Herkes biliyor. Eski vali demir MİLLETE saygılıysa çıksın nedenini konuşsun.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu