REKLAMI GEÇ

Kadın Meclisi’nden anlamlı etkinlik

Kadın Meclisi’nden anlamlı etkinlik

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi ile Alzheimer Derneği Denizli Şubesi işbirliğinde, Alzheimer Haftası kapsamında farkındalık programı düzenlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Eylül 2018 Salı, 11:05

Alzheimer Haftası kapsamında Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi ile Denizli Alzheimer Derneği tarafından Denizli Büyükşehir Belediyesi Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda program düzenlendi.

Alzheimer hastalığına yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla gerçekleştirilen programa Merkezefendi Kaymakamı Adem Uslu, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Alzheimer Derneği Denizli Şube Başkanı Hülya Eryılmaz ve davetliler katıldı.

Kadın Meclisi Başkanı Özen, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kadın Meclisi olarak toplumsal sorunlara dokunmak için çaba sarf ettiklerini bu kapsamda tüm sivil toplum kuruluşları ile işbirliğinde olduklarını kaydetti.

“UNUTSALAR DA UNUTULMAYACAKLAR”
Alzheimer Derneği Denizli Şubesi’nin kentte çeşitli çalışmalar yaptığını ifade eden Şube Başkanı Eryılmaz ise, Alzheimer hastalarına ve yakınlarına her zaman destek olduklarını ifade etti. Konuşmaların ardından programda Alzheimer Derneği Tiyatro Topluluğu’nun sergilediği “Unutsalar da Unutulmayacaklar” adlı tiyatro oyunu ve ritim grubunun gösterisi sergilendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
16 Nisan 2024 Salı 14 31Az Bulutlu
17 Nisan 2024 Çarşamba 12 29Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
18 Nisan 2024 Perşembe 12 29Parçalı Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 10 28Parçalı Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 28Gökgürültülü Sağanak Yağışlı