REKLAMI GEÇ

Kadınlardan Başkan Osman Zolan’a tam destek

Kadınlardan Başkan Osman Zolan’a tam destek

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan İle birlikte Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin düzenlediği programa katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Aralık 2018 Cuma, 09:44

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, “Kent Konseyi Kadın Meclisi Denizlimizin kadınlarını Başkan Osman Zolan’la buluşturuyor” adlı bir program düzenledi. Twenty 20 Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen programa, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, Kadın Meclisi üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kent Konseyi’nin kuruluşundan bu yana pek çok önemli projeye imza attığını ifade etti. Başkan Osman Zolan, “Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi, her alanda vatandaşlarımız için projeler gerçekleştiriyor. Kent Konseyi bünyesinde oluşturduğumuz Mahalle Meclislerimizle mahallenin sorunlarını, kadınlarımızın sorunlarını, şehrimizin sorunlarını çözerek yolumuza devam ediyoruz” diye konuştu.

Denizli’nin büyükşehir statüsüne kavuşmasından bu yana şehirde güzelliklerin daha da arttığına dikkati çeken Başkan Osman Zolan, “Denizlimizde hiçbir sorun kalmayıncaya kadar durmak yok, koşmaya ve hizmete devam. El ele birçok güzellikleri inşa etmeye devam ediyoruz. Yıllar önce Denizlimizin nefes alacak temiz havası yoktu. Çok şükür doğalgaz geldi, her taraf nefes alınır hale geldi. Denizlimizde geçmişte gidecek park yoktu, çok şükür artık şehrimizin birçok yerinde parka ulaşmak çok kolay. Bundan sonra inşallah daha da güzel olacak. Köprülü kavşaklarımızda, spor alanlarımızda, yürüyüş yollarımızda, kültür ve sanatsal etkinliklerimizle Denizli bugün parmakla gösterilen bir şehir haline geldi. Bunu birlikte başardık” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu