REKLAMI GEÇ

Kale için 96 proje

Kale için 96 proje

Ak Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, Kale’de miting düzenledi. Kale için 96 proje hazırladıklarını belirten Zolan, “Denizli’nin merkezinde ne varsa tüm ilçelerimizde, Kalemizde de aynısı olacak” dedi.

/ DENİZLİHABER / 24 Mart 2014 Pazartesi, 13:37

Ak Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan düzenlediği mitinglerde halkla bir araya gelmeye devam ediyor. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci’nin de katıldığı Kale Mitingi’nde Zolan ve Zeybekci’yi büyük bir kalabalık karşıladı. Kale’de coşkulu kalabalığa hitap eden Zolan ve Zeybekci 30 Mart’tan sonra Kale’nin talihinin değişeceğini söyledi.

Ak Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan yaptığı konuşmada kendilerine gösterilen ilgiye teşekkür ederek şöyle dedi: “Bugün tüm Kale ayağa kalkmış bizi karşıladı. Siz bizleri, evlatlarınızı bağrınıza bastınız. Allah hepinizden razı olsun. Kale muhteşem. Kale karar vermiş. Kale hazır. Kale bugün AK Kale olmuş. İnşallah hep beraber kol kola yürüyeceğiz ve hizmetin başlangıcını Kale’de birlikte yapacağız.”

KALE’YE 96 PROJE
Kale’ye hizmet için eksikleri tespit ettiklerini ve projelerini hazırladıklarını belirten Zoyan, “Artık Denizli Büyükşehir oldu. Hizmet destanı sadece şehir merkezinde değil, ilçelerimizde de yazılacak. Büyükşehirle beraber şehrin merkezindeki hizmetlerimizi katlayacağımız gibi bunun yanında Kale de hizmetle tanışacak. Hizmet nasıl yapılır onu görecek. Denizli’de 10 yılda yaptıklarımızı görüyorsunuz. Denizlimiz artık parmakla gösterilen, modern bir şehir haline geldi. Bizler Erkan Hayla kardeşim ve buradaki kardeşlerimizle beraber oturduk ve dedik ki Kale’ye ne lazım? Kale’nin ihtiyaçları nelerdir? Bunları tek tek yazdık ve sizlere duyurduk. Kale için 96 Projemiz var. Allah’ın izni ile o projeleri tek tek yapacağız. Kale şimdiye kadar alamamış olduğu hizmeti inşallah büyükşehir ile 5 yılda alacak. Çünkü yaparsak biz yaparız, yaparsa Ak Parti yapar. Bunu Denizli’de herkes gördü. Denizlimizdeki gelişmeyi hepiniz gördünüz, tanıklık ettiniz. Ve yine göreceksiniz ki Denizli’nin merkezinde ne varsa tüm ilçelerimizde, Kalemizde de aynısı olacak.”

KALE’YE MÜJDELER
Kale için yapacaklarının bu 96 projeyle sınırlı olmadığını söyleyen Zolan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Sandras Dağı’ndaki su Kale’ye gelecek. Kale selden kurtulacak. Yazın toz, kışın çamur olan yollarımız baştan aşağıya, hem de Denizli’de olduğu gibi sıcak asfalt ile kilit taşları ile döşenecek. Kale’ye geldiğinizde sanki Denizli merkezindeymiş gibi hissedeceksiniz. Kale’ye arıtma tesisi yapacağız. Kale’mizdeki üniversitemiz, Kale’mizdeki yurdumuz daha güzel imkanlara kavuşacak. Kale’miz spor salonu istiyor mu? Kale’miz hizmet istiyor mu? Bunlar sadece bir kısmı. Ben size soruyorum, bu saydıklarımı ve daha saymadıklarımı, o 96 projeyi Kale istiyor mu? Bu projelerimiz en az 96. İhtiyaç olduğunda 106 olur, 206 olur, 316 olur. Benim kardeşlerimin ihtiyaçları ne ise o proje olur bize de yapmak düşer. Yeter ki birliğimiz olsun, kardeşliğimiz daim olsun. Biz Kale’yi özledik, Kale’de hizmet etmeyi özledik. Belediyecilik anlamında artık Kale’mize AK Parti Belediyeciliği geliyor. İnşallah hizmet destanlarıyla buluşacağız. Denizli 2004’te bize yetkiyi verdi ve hizmet edin dedi. Şükürler olsun Denizli Dünya Kenti olma yolunda gidiyor. Denizlimiz Ege’nin imrendiği şehir oldu. İstiyoruz ki İlçe dendiğinde tüm Türkiye ‘ye örnek gösterilecek ilçeler Denizli’deki ilçelerimiz olsun.”

ZOLAN

DELİKTAŞ’TA ZOLAN COŞKUSU
Ak Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, Deliktaş Mahallesi’nde de halkla buluştu. Deliktaş mitinginde kendisini karşılayan yoğun kalabalığa seslenen Zolan’ın konuşması sık sık “Büyükşehirin Büyük Başkanı” sloganlarıyla kesildi.
Zolan konuşmasında “Sizlerin bu güzel karşılamanıza, bu güzel ev sahipliğinize bizler de hizmetkar olarak, hizmet ederek karşılık vereceğiz. Aslında bizim konuşmamıza hiç gerek yok. Sizler zaten neyin ne olduğunu çok iyi biliyorsunuz. Başbakanımız geldi, ülkemizin bahtı açıldı. Artık eğilen değil, dik duran bir Türkiye var. Nihat Zeybekci Bakanımızla birlikte bugüne dek Denizlimiz’e yakışmayan o görüntüleri bir bir ortadan kaldırdık. 3 yıl önce bayrağı teslim aldık ve aynı hizmetleri yapmaya devam ediyoruz. Ben şimdi sizlere soruyorum, Denizli 10 yıl önce mi güzeldi, bugün mü güzel? ‘İyi ki sizlere görev vermişiz’ diyor musunuz? İşte bunu söyletebilmek önemli bizim için. Biz Buharkent’in, Nazilli’nin, Aydın’ın giriş çıkışlarına imreniyorduk. Bugün artık tüm Türkiye Denizli’ye imreniyor. Bu işler öyle kolay değil. Bunları yapabilmek için önce şehrini seveceksin, insanlarını seveceksin, çocuklarını seveceksin ve gece gündüz durmadan çalışacaksın.” dedi.

ic-1

DENİZLİ DEĞİŞİMİ YAŞADI
Denizli’nin artık imrenilen bir şehir olduğunu ifade eden Zolan şöyle devam etti: “10 yıl önce şehrimizde köprülü kavşak yoktu, yaya üst geçidi yoktu, nefes alacak temiz havası yoktu, kapalı spor salonları yoktu, pazar yerleri yoktu, içilecek temiz suyu yoktu, gidilecek parkı yoktu. Şükürler olsun ki tüm bunları birlikte başardık. Sizlerle birlikte kol kola vererek Denizlimiz’i sizlere yakışır hale getirdik. Bu işin kahramanları da sizlersiniz. Kaybedilen o yıllar telafi edildi. Her yıl 10 yıllık iş yaptık. Sizlerden hep güç, hep destek alarak, durmadan, yorulmadan çabaladık. Ama daha yapılacak çok işimiz var. Denizli ile ilgili, Deliktaş ile ilgili hayallerimiz var. Deliktaş’a doğal gazı getirdik. Şimdi de içme suyu hattını, kanalizasyonunu, yağmur suyu hattını, kaldırımları, yolları baştan aşağı yenileyelim mi? Denizli’de altyapı baştan aşağı yenilenecekse ve sonrasında asfaltıyla kilit taşıyla sıfırdan yapılacaksa, tüm bunları yaparsak biz yaparız. Yaparsak sizlerle birlikte yaparız.”

SEMT HASTANESİ MÜJDESİ
Mahalle halkına Semt Hastanesi ve Gençlik Merkezi’nin müjdesini veren Ak Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, sözlerini şöyle tamamladı: “Dokuzkavaklar’da Şehitler Parkı var biliyorsunuz. Orada hastanenin yapılacağı yeri bir vatandaşımızdan satın aldık. Arsası alındı, inşallah hastanemizi oraya yapacağız. Hastanemiz orada bu bölgeye hizmet verecek. Hastane artık yanı başınızda olacak. Eski İmam Hatip Lisesi’nin olduğu yere bir tane gençlik merkezi yapacağız. O gençlik merkezinde gençlerimiz, çocuklarımız, hanım kardeşlerimiz, her türlü kurs, eğitim, meslek edindirme kursu ve daha aklınıza ne gelirse hepsinden ücretsiz olarak yararlanacak. Ege’nin en büyük gençlik merkezi orada yapılacak. Denizli için 222 Dev Proje hazırladık. Hepsi sizler için, Denizlimiz için. Tüm bunların hepsini yaparsak birlikte yapacağız. Ak Parti demek birlik ve beraberlik demek. Herkesin kucaklaşması demek. Yaparsak Deliktaş ile beraber yaparız. Yaparsak Denizli’deki kardeşlerimizle yaparız. Yaparsak Başbakanımızla, Bakanımızla, Hüseyin Gürlesin kardeşimle hep beraber yaparız. Bizim vaadimiz size gece gündüz hizmet etmek, sizin hizmetkarınız olmak”.

Yorumlar

kenan   -  Bağlantı 24 Mart 2014, 22:47

siyaset pis ve vebal bir durum!!bir siyasetçiyi bi yere getiriyorsunuz ve onun geldiği nokta,mevkisinin minnet tarlığını göstermesini isteyeceksiniz!!sayın belediye başkanımızı seviyorum,samimi buluyorum fakat bir üst makamlarını geçtiğimde sayın zolan için düşündüklerimi nedense düşünemiyorum!’

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Belediye Başkanı

Osman ZOLAN

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı

_

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 12 25Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 16 30Az Bulutlu

Genel Sekreter

Mustafa ÜNAL

Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter

_

Denizli Harita

denizli-side

http://adres.denizli.bel.tr/

Büyükşehir Rehber

Adres Denizli Büyükşehir Belediyesi, Altıntop Mah. Lise Cad. No:2 PK:20100
Tel: +90 (258) 280 20 20
Tel: +90 (258) 265 21 37
Sms: +90 (258) 265 21 37
Fax: +90 (258) 280 29 99
Mail: denizli@denizli.bel.tr

http://denizli.bel.tr/

/denizlibuyuksehirbld

_

Büyükşehir İlçe İrtibat

ACIPAYAM - 0541-612 33 38

SERİNHİSAR - 0541-672 70 64

KALE VE BEYAĞAÇ - 0541-612 33 44

TAVAS - 0549-541 23 30

SARAYKÖY VE BABADAĞ - 0533-667 39 41

BULDAN - 0541-672 70 16

ÇİVRİL VE BAKLAN - 0533-733 25 73 0549-744 58 82

ÇAL VE BEKİLLİ - 0549- 747 33 58

BOZKURT VE ÇARDAK - 0549-541 23 26

_