REKLAMI GEÇ

Kar geri geldi

Kar geri geldi

Beklenen kar geri geldi. Gece saatlerinden itibaren başlayan kar yağışı ilçelerde etkili oldu. Çameli, Acıpayam ve Serinhisar başta olmak üzere bir çok ilçe beyaz örtüyle kaplandı, Cankurtaran’da sürücüler zincir takmaları için uyarılıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Şubat 2016 Cumartesi, 10:26

Bir süredir yazdan kalma günler yaşayan Denizli’de kara kış geri döndü. Meteoroloji Müdürlüğü’nün günler öncesinden yaptığı uyarı gerçeğe dönüştü, gece saatlerinden itibaren ilçelerde kar kendini göstermeye başladı.

denizli-kar-geri-geldi-ic-1

MERKEZEFENDİ’NİN BİR ÇOK BÖLGESİ KAR ALTINDA
Merkezefendi’nin bir çok mahallesi güne kar ile uyandı. Göveçlik, 1200 evler, hallaçlar, Kadılar, Hisar, Barutçu, Başkarcı ve Bereketli Mahalleleri’nde yaşayanlar güne kar sürprizi ile uyandı. Kar ile birlikte hava sıcaklığında da hissedilir derecede düşüşler yaşandı.

denizli-kar-geri-geldi-ic-2

İLÇELER BEYÖZ ÖRTÜYLE KAPLANDI
Kar merkezde yüksek kesimlerde görülürken, ilçelerde etkisini artırdı. Özellikle Çameli, Acıpayam ve Serinhisar’da etkili olan kar yağışı, birçok ilçeyi beyaz örtüyle kapladı.

denizli-kar-geri-geldi-ic

CANKURTARAN’A DİKKAT
Denizli’nin her kar yağışında gözlerin çevrildiği Cankurtaran yine en çok kar alan bölgelerden biri oldu. Sabah erken saatlerden itibaren bölgede önlem alan trafik ekipleri araçların zincirsiz geçişlerine izin vermiyor, sürücülerin dikkatli olmasını tavsiye ediyor. Cankurtaran’da yaşanan sıkışıklık nedeniyle uzun araç kuyruklarının oluştuğu da görülüyor.

anons

Yetkililer, kar ve beraberinde gelen sis nedeniyle sürücülerin trafikte dikkatli seyretmeleri tavsiyesinde bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
23 Nisan 2024 Salı 15 33Rüzgarlı
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 16 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 13 27Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 30Parçalı Bulutlu