REKLAMI GEÇ

Liderlerin afişi meydana asıldı

Liderlerin afişi meydana asıldı

FETÖ yandaşlarının darbe girişimiyle başlayan demokrasi nöbeti devam ediyor. 15 Temmuz gecesi olduğu gibi Denizlililer, yine okunan selanın ardından Demokrasi mücadelesi ve milli irade için Delikliçınar Meydanı’na çağrılırken, meydana asılan ve Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere Cumhurbaşkanı, Başbakan, Kılıçdaroğlu ile Bahçeli’nin birlikte yer aldığı “Milli İradenin üstende hiçbir güç yoktur” yazılı afiş dikkat çekti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Temmuz 2016 Salı, 23:51

Ordu içerisinde FETÖ yandaşı bir gurup askerin gerçekleştirdiği darbe girişimine, Türkiye genelinde olduğu gibi Denizli’de tepkiler sürüyor. “Demokrasi Nöbeti”nin 5.gününde Delikliçınar Meydanı’nda toplanan kalabalığa, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer ile sanayici ve işadamları derneklerinin başkanları ile Denizli Turistik Otelciler ve İşletmecileri Derneği (DENTUROD) Başkanı Murat Gazi Şen, Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Birsen Özen de eşlik etti.

denizli-demokrasi-nobeti-5-gun-ic-4

AFİŞ DİKKAT ÇEKTİ
Meydandaki Binaya asılı afiş, kalabalığın dikkatinden kaçmadı.
Başbakan Binali Yıldırım’ın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile yaptığı görüşmenin ardından hazırlanarak meydana asılan “Milli İradenin üstünde hiçbir güç yoktur” yazılı afişte, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu Mustafa Kemal Atatürk, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım ile Kılıçdaroğlu ve Bahçeli’nin fotoğrafları yer alıyor.

denizli-demokrasi-nobeti-5-gun-ic-3

SELA OKUNDU HALK ÇINARA DAVET EDİLDİ
Darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz gecesinde olduğu gibi camilerden okunan selanın ardından, Denizliler demokrasi ve milli irade için meydana davet edildi. Selayı okuyan cami imamı, davetin Cumhurbaşkanı ve Diyanet İşleri Başkanlığı’nın isteği olduğunu da belirtti.

denizli-demokrasi-nobeti-5-gun-ic-1

LİSELİ GENÇLERDE ALANDA İDİ
Liseden arkadaş olduklarını belirten bir grup genç, ellerinde Türk Bayrağı, “Darbe yapmak maklube yapmaya benzemez”, “Hepimiz Mehmetiz, hepimiz polisiz” yazılı pankartlar ile Delikliçınar Meydanı’na geldi.

denizli-demokrasi-nobeti-5-gun-ic-2
Sık sık “Şehitler Ölmez vatan bölünmez” sloganları atarak Gazi Bulvarı’nda yürüyen liseliler arasında elini yumruk yapıp kolunu  havaya kaldıran da vardı, asker selamı veren de, tekbir getiren de.

denizli-demokrasi-nobeti-5-gun-ic

KALABALIĞA SESLENDİLER
Demokrasi Nöbeti’nde Denizlilileri yalnız bırakmayan Denizlili sanayici, turizmi ve işadamları Büyükşehir Belediye Binası balkonundan kalabalığa seslenerek 15 Temmuz darbe girişimine karışı tepkilerini dile getirirken Kadın Meclisi Başkanı Birsen Özen, alandaki kadınlara hitap etti. Alanda erkekler kadar kadınlarında olduğunu ve kadınlar istemediği sürece hiç bir şeyin yapılamayacağını belirten Özen, “Sizler olduğunuz sürece bir daha darbeye teşebbüs edemeyeceklerdir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu