REKLAMI GEÇ

Memur izinlerine seçim ayarı

Memur izinlerine seçim ayarı

İl İdare Şube Başkanları 2015 yılı ilk toplantısını gerçekleştirdi. Vali Yardımcısı Ekrem Büyükata başkanlığında toplanan şube başkanları toplantının ilk gündem maddesi, 7 Haziran milletvekili genel seçimleri idi. Daire başkanlarından, seçimlerde herhangi bir aksaklığa meydan verilmeyecek şekilde hazırlıkların yapılması, personel izinlerinin seçim tarihine göre düzenlenmesi istendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Mart 2015 Pazartesi, 11:38

Denizli İdare Şube Başkanları, 5442 Sayılı İl İdaresi Kanununun 24. maddesi gereğince yılda 4 kez toplanmak zorunda. Daire Şube Başkanları 2015 yılının ilk toplantısını, Vali Yardımcısı Ekrem Büyükata başkanlığında yaptı. Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcısı Ali Cergibozan ve İl İdare Şube Başkanları katıldı.

Vali Yardımcısı Ekrem Büyükata, hizmet kalitesinin arttırılması için kurumlar arası koordinasyonun sağlanmasının önemine işaret etti. Büyükata, daha sonra gündem maddelerini katılımcılarla paylaşarak, Başbakanlık ve Bakanlıklar tarafından yayınlanan Yönetmelik, Genelge ve Tebliğlerin uygulanması ile uygulama anında ortaya çıkabilecek sorunların çözümüne ilişkin konular hakkında bilgiler verdi.

İZİNLERE SEÇİM AYARI
Daire Başkanlarından, 05/02/2015 tarih ve 29258 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan 25.Dönem Milletvekili Genel Seçimi ile ilgili 2015/2 Sayılı Başbakanlık Genelgesi doğrultusunda kurumların gerekli tedbirleri alması, seçimlerde herhangi bir aksaklığa meydan verilmeyecek şekilde hazırlıkların yapılması, personel izinlerinin seçim tarihine göre düzenlenmesi istendi.
Hizmet kalitesinin arttırılması iş ve işlemlerin etkin hızlı ve verimli bir şekilde yürütülmesi için kurumlar arası koordinasyonun sağlanması ile kamu binalarının bakımı ve onarımı için tahsis edilen ödenekler doğrultusunda hizmet binalarında gerekli çalışmaların tamamlanması, binaların temizliği konusunda önlemlerin alınması gibi gündem maddelerinin de görüşüldüğü toplantıda, Kamu Personeli Genel Tebliği uyarınca Devlet Memurluğuna atanmak isteyen kişilerin değerlendirilmesine de yer verildi.

“SİGARA YASAĞINA UYUN”
Vatandaş tarafından verilen her türlü dilekçe ve başvuruların yasal süresinde cevaplandırılması, şehit ve gazi yakınları, yaşlı ve özürlü vatandaşların resmi kurumlardaki iş ve işlemlerine hız verilmesi gibi konularda da uyarılan daire şube başkanlarından sigara yasağının uygulanması konusunda da titiz olmaları istendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu