REKLAMI GEÇ

Mimarlar CHP ve MHP’yi ağırladı

Mimarlar CHP ve MHP’yi ağırladı

Mimarlar Odası Denizli Şubesi, ‘Mimarlar Soruyor Adaylar Yanıtlıyor’ konulu forum düzenledi. CHP ve MHP’nin Merkezefendi ve Pamukkale belediye başkan adaylarının, mimarların sorularını yanıtladığı Forum’a Ak Partili adaylar katılmadı.

/ DENİZLİHABER / 8 Mart 2014 Cumartesi, 16:00

Mimarlar Odası Denizli Şubesi’nin Esnaf Sarayı Konferans Salonu’nda “Mimarlar Soruyor Adaylar Yanıtlıyor” konulu panel düzenledi. Mimarlar Odası Başkanı Cüneyt Zeytinci’nin yönettiği Foruma, CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Arif Balkanay, MHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, MHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Nihat Yeniyol katıldı.

AK PARTİ KATILMADI
‘Mimarlar Soruyor Adaylar Yanıtlıyor” konulu Forum’u yöneten Mimarlar Odası Başkanı Cüneyt Zeytinci yaptığı açılış konuşmasında, foruma 3 partinin adaylarını da davet ettiklerini belirterek, “AK Parti belediye başkan adayları, ‘Panel ve forum gibi tartışmalı oturumlara katılmama kararı aldık’ gerekçesiyle gelmediler. Ama bizleri önemseyip foruma katılan CHP ve MHP belediye başkan adaylarına teşekkür ederiz” dedi.

GÜNDEMLERİNDE YENİ GARAJ VARDI
CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural’ın rahatsızlığı nedeniyle geç katıldığı Forum’da projelerini özellikle kentsel dönüşüm ile ilgili projelerini katılımcılarla paylaşan adaylar, mimarların sorularını da yanıtladılar. CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Arif Balkanay, Karahayıt, Laodikya ve Sarayköy hattının turizm bölgesi olarak yeniden düzenlenmesi gerektiğine vurgu yaparak, “Bu proje tabii ki yalnızca Merkezefendi Belediyesi’nin imkanlarıyla olmaz. Büyükşehir Belediyesi ve hatta ulusal destek alarak gerçekleştirilecek bir proje. Bugün, Endüstri Meslek Lisesi’nin bulunduğu taş binaları yıkarak müze yapmak isteyen karar vericiler, 130 milyon lira harcayarak ucube bir garaj yaptılar. Açılışı üç kere iptal edildi. Araçların içeride dönemediği belirtiliyor. İnşallah biz yanılıyoruzdur. Çünkü oraya harcanan para Denizli halkının parası… Heba olsun istemeyiz” dedi.

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Arif Balkanay’ın ardından MHP Pamukkale ve Merkezefendi Belediye Başkan Adayları projelerini açıkladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu