REKLAMI GEÇ

Modal Düğün Salonu Denizlililerin hizmetinde

Modal Düğün Salonu Denizlililerin hizmetinde

Denizli’de yıllardır giyim sektöründe faaliyet gösteren Modal, şimdi de düğün salonu ile hizmet vermeye başladı. Hizmete sunulan salonun, akustik özelliğiyle Denizli’de tek olduğu belirtildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Mayıs 2014 Salı, 14:19

Modal Düğün Salonu, Ankara karayolu 5. kilometredeki Modal Alışveriş Merkezi’nde hizmet vermeye başladı. Salonlarda en çok şikayet edilen ses konusuna ise akustik sistemle çözüm getirilirken, sahne üzerine yerleştirilen iklimleme üniteleri de pisttekilerin oynarken terlemelerinin önüne geçilecek.

ic

Modal Düğün salonu Müdürü Hüseyin Yel, hizmete sundukları salonun 1.500 metrekare kapalı alana sahip ve kapasitesinin bin kişilik olduğunu, düğün, nişan ve sünnet törenleri ile mevlit, toplantı ve benzeri organizasyonlarda hizmet vereceklerini söyledi.

Bu organizasyonların yemekli de düzenlenebileceğini ifade eden Yel, dev otoparkıyla davetlilerin araç parkı sıkıntısı yaşamayacağını, ulaşımın kolay olduğunu, kendi araçlarıyla gelenlerin Pamukkale bağlantısını sağlayan tünelden geçip Abalıoğlu Yem’in altından Ankara karayoluna çıkarak Modal’a ulaşabileceklerini kaydetti.

Düğün salonunu mevcutlardan farklı kılan özellikleri de anlatan Hüseyin Yel, “Denizli’de akustik özelliğe sahip tek düğün salonuyuz. Ayrıca pistin üzerine dört tane iklimleme ünitesi yerleştirdik. Böylece pistte oynayanlar hiç terlemeyecek. Bu arada salonumuzda evlenecek ilk 30 çifte yüzde 30 indirim uygulanacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu