REKLAMI GEÇ

Motosiklet tutkunları “Güvenli Sürüş Bilimi” için biraraya geldi

Motosiklet tutkunları “Güvenli Sürüş Bilimi” için biraraya geldi

Denizli Ultra Riders Motosiklet Kulübü organize ettiği panelle, Yamaha Riding Acedemy’den Sürüş Uzmanı Metehan Yılmaz’ı, Denizlili motosiklet tutkunlarıyla buluşturdu. Panelde “Güvenli Sürüş Bilimi” konusunda bilgiler paylaşıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Aralık 2018 Cuma, 11:44

Motosiklet Kulübü Ultra Riders, Denizlili motosiklet tutkunları için “Güvenli Sürüş Bilimi” konulu panel organize etti. Panele Yamaha Riding Acedemy’den Sürüş Uzmanı Metehan Yılmaz ve Denizli Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürü Mithat Tüzüner konuşmacı olarak katıldı. Merkezefendi Belediyesi Kültür Merkezi’ndeki panele diğer şehirlerdeki motosiklet tutkunları da ilgi gösterdi.

Ultra Riders üyesi ve etkinliğin organizatörlerinden Ozan Öner Özmen, bilgilerin paylaşıldıkça çoğaldığını belirterek, Sürüş Uzmanı Metehan Yılmaz’ın aktaracağı bilgilerin hayat kurtaracağına inandığını belirterek, “Sayın Yılmaz’a bizi kırmayıp organizasyonumuza katıldığı için, Denizlili motosiklet severlere de etkinliğimize gösterdikleri yoğun ilgi için teşekkür ediyorum” dedi.

Yaklaşın bir buçuk saat sunum yapan Sürüş Uzmanı Metehan Yılmaz, Tehlike Algısı, Kör Noktalar ve Yanılsamalar, Darbe Kuvveti, Atalet ve Sürtünme Kuvveti, Durma Mesafesi, Sürüş Pozisyonu ve Günlük Kontroller başlıkları altında motosikletçilere hayatta kalmak ve kazalara neden olmamak için gerekli önemli bilgiler aktardı. Metehan Yılmaz, motosiklet tutkunlarına özellikle kasksız ve alkollü sürüş yapmamaları uyarısında bulunarak, İnteraktif sunumda katılımcılarla refleks testleri yaptı ve sunum esnasında dinleyicilerle sık sık diyalog kurarak sorularını yanıtladı.

Daha sonar Denizli Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürü Mithat Tüzüner, Metehan Yılmaz’a verdiği faydalı ve hayat kurtracak bilgiler için teşekkür ederek etkinliğin anısına plaket verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu