REKLAMI GEÇ

Münazara turnuvasında Lütfi Ege 1. oldu

Münazara turnuvasında Lütfi Ege 1. oldu

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisi ve Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Münazara Topluluğu işbirliğiyle düzenlenen Liselerarası Münazara Turnuvası’nın birincisi Lütfi Ege Anadolu Lisesi oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Aralık 2016 Pazartesi, 16:29

Lise düzende 32 okulun katılımıyla 2-4 Aralık tarihleri arasında düzenlenen Münazara Turnuvası’nın finale PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Liseli gençlerin beyin fırtınası yaptığı turnuvanın finalinde “sosyal medya insanlığın zararına olmuştur” konusu tartışıldı.

Yoğun geçen tartışmaların ardından Lütfi Ege Anadolu Lisesi birinciliği elde etti. Turnuvanın ikincisi İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi, üçüncüsü Kazım Kaynak Anadolu Lisesi ve dördüncüsü Er-Bakır Fen Lisesi oldu.

Turnuvada dereceye giren okulların ekiplerine çeşitli ödüller verildi. En güzel konuşma ödülünü ise İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesinden Betül Sınal aldı.

Münazaranın final bölümünü izleyen Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, gençlerin kürsüde kendilerini rahat bir şekilde ifade etmelerinden mutluluk duyduğunu belirterek, “Gençlerin hayalleri olmalı. Genç insanların kendilerine olan güvenleri artırılmalı. Bunlar sözle değil uygulamayla olur. Biz münazara turnuvası ile aslında bunu yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Gençlik Meclisi Başkanı Şeniz Yılmaz da, turnuvanın güzel geçen bir finalle tamamlandığını ifade ederek, “3 gün boyunca gördük ki, yarışmaya katılan genç arkadaşlarımız fikirlerine sahip çıkma noktasında oldukça başarılılar. Münazara turnuvası ile genç fikirlerin hedeflerine emin adımlarla ilerlemelerine katkı sağlamış oluyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu