REKLAMI GEÇ

Onlar da oy kullandı

Onlar da oy kullandı

Denizli sandık başına gitti. Denizli protokolü ve belediye başkan adayları da oylarını kullandı. Özellikle adayların heyecanlı oldukları gözlerden kaçmadı.

/ DENİZLİHABER / 30 Mart 2014 Pazar, 13:46

Belediye Başkan adayları ve Denizli protokolü de vatandaşlar gibi sandık başına giderek oylarını kullandı.
denizli-vali-oy-kullanma-ic

Vali Abdülkadir Demir’in oy kullandığı yer ise Merkez Ortaokulu idi. Vali Demir eşi, Nurtaç Demir ve oğlu Ahmet Asım Demir ile  1305 No’lu sandık başına gelerek oy verdi. Demir, seçimlerin ülke için hayırlı olmasını diledi. Demir, Mahalli İdare Seçimleri’nin gerçekleştiği  30 Mart’ta vatandaşların huzur ve güvenli bir ortamda oylarını kullanabilmeleri için  gerekli önlemlerin alındığını belirterek, “30 Mart, Atatürk’ün ‘Hakimiyet Kayıtsız Şartsız Milletindir’ sözünün uygulandığı gündür” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Adnan Keskin ile İlhan Cihaner ve MHP Denizli milletvekili Emin Haluk Ayhan  Ankara’da oy verdi. AK Parti Milletvekillerinden Mehmet Yüksel Namık Kemal İlkokulu, Nurcan Dalbudak Saniye Gemici Lisesi,Bilal Uçar Fatih İlköğretim Okulu’nda oy kullandı.

zolan-ic

BAŞKAN ADAYLARI DA OY KULLANDI
Denizli Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan oyunu eşi Berrin Zolan ile birlikte Emsan Doğan Demircioğlu İlkokulu’nda kullandı.

arslan-ic

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan ise, Bağbaşı’nda Yaşar-Saniye Gemici Lisesi’nde sandık başına gitti. Arslan’la birlikte eşi Nursel Arslan da vardı.

CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural ise oyunu yıllardır belediye başkanlığını yaptığı Karahayıt’ta kullandı. Vural, Karahayıt İlkokulu’nda hayırlı olması temennisi ile oy verdi.

vural-balkanay-ic

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Arif Balkanay ise Yenişehir’de Zaferiye Abalıoğlu İlkokulu’nda oy verdi. Balkanay’ın yanında Ayşe Balkanay ve küçük oğlu Öykün Meriç Balkanay vardı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu