REKLAMI GEÇ

OSB’ye 112 merkezi

OSB’ye 112 merkezi

Binlerce işçinin çalıştığı ve çok sayıda fabrikanın bulunduğu Organize Sanayi Bölgesi’ne (OSB), yönetim kurulu tarafından, Organize Acil Sağlık İstasyonu yapılacak. Acil Sağlık İstasyonunun yapımı için Valilikte protokol imzalandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Kasım 2015 Cuma, 14:56

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)
OSB’ye yapılacak Organize Acil Sağlık İstasyonu için valilikte düzenlenen protokol imza törenine, Vali Şükrü Kocatepe, İl Sağlık Müdürü Dr. Şükrü Arpacı, OSB Yönetim kurulu Başkanı Abdülkadir Uslu ve OSB Müdürü Tanju Beştaş katıldı.

OSB yönetimi olarak Denizli’nin sosyal, kültürel ve diğer hizmet alanlarındaki faaliyetlerinde her türlü desteği verdiklerini söyleyen OSB Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Uslu, “Bugüne kadar hastane yaptık, üniversiteye destek verdik, gümrük binasını yaptık. Şimdi Gümrük Bölge Müdürlüğünü yapacağız. Diğer Denizli’nin ihtiyacı olan katkı gerektiren bir durum olursa sosyal sorumluluk açısından OSB yönetimi her türlü katkıyı her zaman göstermeye gayret edecektir. Bunun için ben Denizli’de ki diğer kuruluşlar için bu durumu örnek almalarını tavsiye ediyorum. Yani Denizli’de bu memleketin ihtiyacı olan her konuda bir birlik beraberlik olması gerekiyor. Kurumlar arasındaki diyalogun yeniden kurulması lazım, yardımlaşmanın olması lazım ki memlekette bir ihtiyacın olduğu zaman bir kişinin değil beş kuruluşun, on kuruluşun katkısı olduğu zaman daha hızlı ve daha çabuk olur” dedi.

Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Uslu ve OSB Müdürü Tanju Beştaş’a teşekkür eden Vali Şükrü Kocatepe de, “Organize Sanayi Bölgemiz tüm işadamlarımız ve işverenlerimiz ile birlikte bizim gurur kaynağımız. Denizli’nin ihtiyacı olan her türlü sosyal donatılar ve hizmet ihtiyacı konusunda da bize her zaman yardımcı oluyorlar. Bugün de sağlık konusu ile bize destek verecekler” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Kocatepe ve OSB Başkanı Uslu protokolü imzaladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu