REKLAMI GEÇ

Otobüs şoförleri eğitimde

Otobüs şoförleri eğitimde

Denizli Büyükşehir Belediyesi, yeni alınan araçlarla ilgili olarak şoförleri eğitime aldı.

/ DENİZLİHABER / 9 Nisan 2014 Çarşamba, 15:23

Aralık 2013’te kent içi otobüs hizmetini kendi bünyesine devralan Denizli Büyükşehir Belediyesi, hizmet içi eğitim çalışmaları yapıyor. Bu kapsamda hat, güzergah, güvenli sürüş ve iletişim gibi konulara ilişkin eğitimler verilirken, hizmet filosuna yeni katılan araçların tanıtımına yönelik geniş kapsamlı eğitimler de gerçekleştiriliyor.

211 SÜRÜCÜ EĞİTİM ALDI
Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı, Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs İşletmesi ve Otokar firması işbirliğinde düzenlenen eğitim programına 6 grup halinde toplam 211 otobüs sürücüsü katıldı. Büyükşehir Belediyesi’nin satın aldığı 57 adet otobüsün tanıtımının yapıldığı eğitim programı 3 gün boyunca devam ederken, şoförlere, araçlar hakkında kapsamlı bilgiler verildi. Teorik ve uygulamalı olmak üzere iki aşamalı olarak gerçekleşen eğitimlerde araçların donanımsal ve teknik özellikleri anlatılırken, bu araçların nasıl güvenli ve konforlu bir şekilde kullanılabileceği de pratiğe aktarıldı.

“HİZMET İÇİ EĞİTİMLER DEVAM EDECEK”
Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak her alanda olduğu gibi, kent içi toplu ulaşım alanında da Denizli halkına en kaliteli hizmeti vermek için gayret gösterdiklerini belirten Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bu amaçla hizmet içi eğitim çalışmalarına büyük önem verdiklerini ifade etti. Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs İşletmesi’nin de bu konuda oldukça hassas davrandığını vurgulayan Başkan Zolan, şunları söyledi: “Eğitim, nerede ve ne konuda olursa olsun bizim için büyük bir öneme sahip. Konu otobüs şoförlüğü olunca bu önem kat be kat artıyor. İşte bu nedenle de hem yolcularımızın ve vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korumak, hem de yeni araçların sorunsuz bir şekilde hizmet vermesini sağlamak için farklı eğitim programları düzenliyoruz. Bu eğitim programını da bu amaçla düzenledik. Bu konuda bizlere her türlü kolaylığı sağlayan Otokar Satış Sonrası Eğitim Birimi ve Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs İşletmesi Yönetimi’ne de teşekkür ediyorum. Hemşehrilerimizin can ve mal güvenliği bizim için her şeyden önemli. Bu tür hizmet içi eğitim programlarımız artarak devam edecek. Halkımızın içi rahat olsun, belediye otobüsleri emin ellerde.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu