REKLAMI GEÇ

Özel çocuklar özel bir gün yaşadı

Özel çocuklar özel bir gün yaşadı

Down sendromlu çocuklar çok özel bir gün geçirdi. Denizli Büyükşehir Belediyesi’nce ağırlanan özel çocuklar önce zabıta memuru oldu, denetim yaptı. Ardından da itfaiyeci olup yangın söndürdü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Kasım 2016 Çarşamba, 14:50

Denizli Büyükşehir Belediyesi, özel çocukların keyifli bir gün geçirmesi için özel bir etkinliğe imza attı. Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ve Zabıta Dairesi Başkanlığı’nın gerçekleştirdiği çalışma ile down sendromlu çocuklara itfaiye ve zabıta tanıtıldı.

denizli-downlu-cocuklar-itfaiyeci-zabita-oldu-1

İlk etkinlik down sendromlu çocukların Gülbahar Sarmacı ve Sina Erim eşliğinde İtfaiye Dairesi Başkanlığı’nın Bahçelievler Mahallesi’ndeki eğitim merkezine gelmesiyle başladı. Aralarında Büyükşehir Belediyesi Down Kafe’de çalışanların da bulunduğu gruba önce itfaiye ile ilgili bilgiler verildi. İtfaiyeci üniforması giyen çocuklar, itfaiye araçlarıyla gezdirildikten sonra kendileri için düzenlenen yangın söndürme eğitimine katıldı.

YANGIN SÖNDÜRDÜLER, ESNAF DENETLEDİLER
Eğlenceli ve renkli görüntülere sahne olan ilk programın ardından özel çocuklar daha sonra Zabıta Dairesi Başkanlığı’nın Kayalık Caddesi’ndeki merkezini ziyaret etti.

denizli-downlu-cocuklar-itfaiyeci-zabita-oldu-2

Burada da zabıta üniforması giydirilerek, zabıtalık mesleği anlatılan çocuklar bilgilendirmenin sonunda grup zabıtalarla birlikte şehir turu atarak minibüs hatlarını ve esnafı denetledi. Gün boyunca itfaiye ve zabıtalık mesleği hakkında bilgi edinen çocuklar unutulmaz bir gün geçirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu