REKLAMI GEÇ

“Özgürlük var, istifa normal”

“Özgürlük var, istifa normal”

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, Murat Başesgioğlu’nun istifasını değerlendirdi. Bakan Demir: “Özgürlük var, istifa normal” diyerek istifa eden milletvekili ve parti teşkilatlarına seslendi.

/ DENİZLİHABER / 3 Temmuz 2010 Cumartesi, 16:36

Denizli’ye gelen Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, dün Vali Yavuz Erkmen’i makamında ziyaret etti. Ziyarette basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bakan Demir, eski bakanlardan AKP İstanbul Milletvekili Murat Başesgioğlu’nun partiden istifası hakkında konuştu, “Özgürlük var, istifa normal” dedi.

Başesgioğlu ile Bursa ve Mersin il başkanlarının partiden ayrılması ile ilgili olarak açıklamayı parti yönetiminin yapmasında yarar olduğunu belirten Demir, “Yaklaşık 6 yıl bakanlık yapmış bir arkadaşımız istifa etti. Ferdi özgürlük vardır. Kendisi açıklamayı yaptı. Benim bir açıklama yapmam doğru olmaz. Özgürlük var, bu tür istifalar normaldir” dedi.

Bursa ve Mersin il başkanlarının ayrılması ile ilgili olarak Bakan Demir, “İl başkanları görevden alınmış olabilir. Teşkilatçılık AKP’de önemlidir. Ben de kurucu il başkanlarından biriyim. AKP’nin 7-8 yılda ülkeye yaptığı hizmetleri görüyoruz. Nereden nereye gelindi. Bu kadar hizmet yapan bir partinin güçlü bir teşkilatı olmazsa olmazıdır. İl başkanlığı yapmış bir milletvekili olarak bunu söylüyorum. Oralarda daha güçlü, farklı ve daha katkı sağlayabilecek bir teşkilat yapısı öngörülüyordur. Bunun dışında bir amacı olamaz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu