REKLAMI GEÇ

Pamukkale Meclis’in gündeminde

Pamukkale Meclis’in gündeminde

Büyükşehir Belediye Meclisi’nin eylül ayı 2. birleşiminde gündemde yine Pamukkale Örenyeri ihalesi vardı. Büyükşehir Belediye Meclisi’nin CHP’li üyesi Bekir Çapar, Pamukkale Örenyeri gelirlerinin Denizli’de kalması için Meclis’in de desteğinin alınması gerektiğini belirtti, Başkan Zolan ise konuyla ilgili hem Büyükşehir hem de Pamukkale Belediyesi’nin sessiz ve derinden mücadele ettiğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Eylül 2016 Salı, 19:58

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından eylül ayının ilk haftasında gerçekleştirilen Türkiye genelindeki 376 müze ve örenyeri ile birlikte Pamukkale Örenyeri ihalesinin iptal edilmesi, Denizli için yeni umut oldu.

Pamukkale Örenyeri gelirlerinin yine Denizli’de kalması için meclis olarak gerekli desteği vermeye hazır olduklarını belirten CHP’li Meclis Üyesi Bekir Çapar, “Pamukkale Denizli için önemli. Nasıl İl Özel İdaresi döneminde Pamukkale’nin işletmesi Denizli’ye verildiyse, yine verilebilir. İhalenin iptal edilmesi bizim için bir fırsat, bu fırsatı değerlendirelim. Denizli siyasi açıdan güçlü bir il. Cumhurbaşkanı, Başbakan Denizli’ye ayrı bir önem veriyor. Bakanımız da var. Bu fırsatı iyi değerlendirmeliyiz. Ayrıca, Büyükşehir Belediye Meclisi olarak Başkan Zolan’a yetki verilmesinde ısrarlıyım. Gerektiğinde, bu konuda size destek vermeye hazırız” diye konuştu.

denizli-buyuksehir-meclis-pamukkale-ic

PAMUKKALE’Yİ VERENLERİN GELDİĞİ NOKTA ORTADA
Pamukkale Belediye Başkanı ve Büyükşehir AK Partili Meclis Üyesi Hüseyin Gürlesin, Pamukkale’nin devri esnasında İl Genel Meclisi başkanı olduğunu ve devir işlemlerinin altına imza atmadığını belirterek, “Pamukkale’nin devredilmesinin altında benim imzam yoktur. Kültür ve Turizm Müdürü başta olmak üzere devredenlerin geldiği noktada ortadadır” dedi.

SESSİZ VE DERİNDEN İLERLİYORUZ
Meclise başkanlık eden Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Bazı sorunları yüksek sesle, bazılarını ise sessizce çözersiniz. Bu sorunu da gerek Büyükşehir Belediyesi, gerekse Pamukkale Belediyesi olarak sessizce takip ediyor ve çözüm arıyoruz. O konuda hiç şüpheniz olmasın, işin takipçisiyiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu