REKLAMI GEÇ

Pamukkale ve Merkezefendi sorunları tartışıldı

Pamukkale ve Merkezefendi sorunları tartışıldı

Vali Hasan Karahan, Merkezefendi ve Pamukkale kaymakamları, belediye başkanları ve mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Toplantıda iki ilçenin sorunları ve çözüm önerileri masaya yatırıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Kasım 2018 Cuma, 09:45

Merkezefendi ve Pamukkale’e bağlı mahalle muhtarlarının yoğun katılımıyla gerçekleşen toplantıda konuşan Vali Karahan; “Daha önce başlamış olduğumuz yatırımlar devam ediyor. Biz daha önce başlamış olduğumuz yatırımlarımızın ihale aşamasında olanlar da dâhil durmadan hepsinin işlemlerini tamamlanacak şekilde takibini yapıyoruz. Özellikle büyük çoğunluğu okul, bunları tamamlayıp çocuklarımızın hizmetine sunacağız. Geçtiğimiz yıl muhtarlarımızla geniş katılımlı bir toplantı yapmıştık. Sene sonuna yaklaşıyoruz. Bir önceki toplantılarda muhtarların dile getirdiği konuları değerlendirelim ne yapabildik, eksiklerimiz var mı? Bu arada yeni talepler varsa onları da alalım diye böyle bir toplantı düzenlemek istedik” dedi.

Muhtarlardan mahallelerinde yapılması gereken işler ve yaşanan sıkıntılar hakkında bilgi alan Vali Karahan, ilgili daire müdürleri ile sorunları değerlendireceklerini ve gereken çalışmaların yapılacağını belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu