REKLAMI GEÇ

PAMUKKALE’YE DEVASA SEMT HASTANESİ

PAMUKKALE’YE DEVASA SEMT HASTANESİ

AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan’ın 222 Dev Proje’sinden biri olan Semt Hastanesi, Pamukkale ile Merkezefendi ilçelerinin birleşme noktasında yapılacak. Oldukça geniş bir bölgeye hizmet verecek Semt Hastanesi’nde, acil servis ve 1. basamak sağlık hizmetleri sunulacak.

/ DENİZLİHABER / 9 Mart 2014 Pazar, 12:16

AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan’ın, Denizli’nin tüm ilçelerine yönelik olarak hazırladığı 222 Dev Proje; klasik ve sosyal belediyeciliğin farklı alanlarına yönelik projelerin bir arada bulunması ile dikkat çekiyor. Bu kapsamda sağlık alanında da çeşitli projelerin yer aldığı 222 Dev Proje’den biri de Pamukkale Semt Hastanesi. Pamukkale ilçesi sınırları içerisinde yapılacak olan bu hastane, bölgenin tamamına hizmet verecek.

BÖLGEDEKİ ÖNEMLİ BİR EKSİKLİK GİDERİLECEK
Pamukkale ilçesi sınırları içerisinde, Ankara Kara Yolu’na oldukça yakın bir konumda inşa edilecek Semt Hastanesi ile başta Akhan, Pınarkent, Kale, Güzelköy, Karşıyaka, Aktepe, Anafartalar, Dokuzkavaklar, Sevindik, Sümer, Eskihisar, Korucuk gibi mahalleler olmak üzere bölgedeki önemli bir eksiklik giderilmiş olacak. Bu özelliği ile Semt Hastanesi, yalnızca Pamukkale ilçesine değil, Merkezefendi ilçesine de hizmet verecek. Kaliteli ve modern bir sağlık hizmetinin sunulacağı Semt Hastanesi’nde; acil servis ve ambulans hizmetleri ile 1. basamak sağlık hizmetleri verilecek.

“SOSYAL BELEDİYECİLİĞİN HER ALANINDA KENDİMİZİ GÖSTERİYORUZ”
Semt Hastanesi’nin; Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin yeni dönemde bölgede hayata geçireceği mega projelerden biri olduğunu söyleyen AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, kent merkezine sağlık alanında ciddi bir yatırım yapacaklarını ifade etti. Belediyeciliğin yalnızca temel hizmetlerden ibaret olmadığını, aksine her konuda vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak gerektiğini vurgulayan Osman Zolan, şunları söyledi: “Kent merkezinde hayata geçireceğimiz Semt Hastanesi projemiz ile oldukça geniş bir bölgedeki temel sağlık ihtiyacını karşılamış olacağız. Nüfus yoğunluğunun bir hayli fazla olduğu bu bölgemizde yaşayan vatandaşlarımız kaliteli ve modern bir sağlık hizmeti alma imkanına kavuşacaklar. Semt Hastanemiz’den yalnızca bu bölgede yaşayan vatandaşlarımız değil, çevre mahallelerde oturan hemşehrilerimiz de yararlanacak. Bu projemiz, sosyal belediyecilik anlayışımızın ne denli geniş olduğunu gözler önüne seriyor.”

anons

Yorumlar

taner   -  Bağlantı 10 Mart 2014, 14:12

gençlik ve spor bakanlığı 12 ile stadyum yapıyor,sağlık bakanlığı 15 ile hastane yapıyor.ve bunlar devletin kasasından yapılıyor.peki 4-5 yıl önce levhaları dikilen hastane inşaatına ne oldu,manisaya kaptırdık.denizli hakettiğini böyle almamalı.diğer illere bakanlıklar yatırım yaparken denizli de bu işleri belediye yapmamalı.belediye bütçesini başka işlerde harcamalı.stadyuma gelince denizli stadyumu 25 bin kişilik olması lazım,ama 10 bin kişi zor gidiyor maçlara.üstelik yarısı bedavacı.40 bin kişilik stadı nasıl dolduracaksınız.ben yaptım oldu mantığı ile bu işler olmuyor.teşvik tende denizli nin durumu ortada

MURAT KAYA   -  Bağlantı 9 Mart 2014, 17:12

SAYIN BAŞKANIM BAŞBAKANIMIZIN 2009 DAN BERİ MÜJDELEDİĞİ ŞEHİR HASTANESİ 5 YILDIR TABELADAN İLERİ GİDEMEDİ.ŞİMDİ SEMT HASTANESİ SÖZÜ VERİRKEN BUNU SAĞLIK YÖNETİCİLERİ İLE İSTİŞARE ETTİNİZ Mİ İLİMİZİN ÖNCELİĞİ BU MU ? DDH DE KORİDORDA İNSANLAR BİTİŞİK NİZAM DURUYOR SERVİSTE YATMAK İÇİN HASTALAR SIRA BEKLİYOR.

aytekin   -  Bağlantı 9 Mart 2014, 12:35

raylı sistem,teleferik bittide stadyum,hastane vaatleri başladı…seçim öncesi bol keseden

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu