REKLAMI GEÇ

PAÜ’de gençlik buluşması

PAÜ’de gençlik buluşması

Türkiye Endüstri Mühendisleri Öğrencileri 25. büyük buluşmasını Denizli Pamukkale Üniversitesi’nde gerçekleştirdi. Öğrenci buluşmasının ilk gününde “Çığlığın Gücü” konulu konferans veren Dr. Ala Elcırcevi ise ilginç anlatımı ve esprileri ile öğrencileri gülmekten kırıp geçirdi.

/ DENİZLİHABER / 7 Şubat 2008 Perşembe, 01:00

İlk olarak Denizli’de kurulan ve kısa bir süre içerisinde 30’a yakın üniversite örgütlenen Türkiye Endüstri Mühendisleri Öğrencileri, 25. büyük buluşmalarını Pamukkale Üniversitesi’nde gerçekleştirdi. 5 Şubat ile 9 Şubat tarihleri arasında yapılacak olan etkinlikler ile öğrencilere endüstri mühendisliği ve işadamlarının başarı öyküleri anlatılacak. Öğrenci buluşmasının ilk gününde ise protokol konuşmaları ile “Çığlığın Gücü”konulu konferans verildi. 25. gençlik buluşmasında konuşan Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fazıl Necdet Ardıç, yaklaşık 30 üniversitenin öğrencilerinin katıldığı gençlik buluşmasında önemli bilgilerin verileceğini ve bu tür etkinliklerin her bölümde yapılması gerektiğini vurguladı. Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin’de bilginin ve tecrübelerin düzenlenen konferanslar

ile paylaşıldığını, Pamukkale Üniversitesi Endüstri Mühendisleri Öğrencilerinin de böyle bir etkinlik düzenlemesinden dolayı tebrik ettiğini söyledi. Konuşmaların ardından buluşmanın ilk konferansı yapıldı. Dubai’den gelen ve 19 yıldır Türkiye’de çeşitli üniversitelerde motivasyon ve başarının sırrı konusunda eğitim veren Kişisel Gelişim Uzmanı Dr. Ala Elcırcevi öğrenciler ile buluştu. Motivasyon ve başarının sırrı konusunda bilgiler veren Ala Elcırcevi, ilginç anlatımı ve esprili konuşması ile öğrencileri gülme krizine soktu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu