REKLAMI GEÇ

PAÜ’DE ULUSLARARASI HAFTA BAŞLADI

PAÜ’DE ULUSLARARASI HAFTA BAŞLADI

Pamukkale Üniversitesi, 4-8 Mayıs tarihleri arasında yedi ülkeden 12 üniversitenin katıldığı “5. Uluslararası Hafta”yı kutluyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Mayıs 2015 Salı, 14:30

Yedi ülkeden 12 üniversitenin akademik ve idari personelinin katıldığı 5. Uluslararası Hafta yoğun bir ilgiyle başladı. Sabah saatlerinde Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı’yla görüşen uluslararası hafta katılımcıları, PAÜ Uluslararası ilişkiler Koordinatörü Prof. Dr. Selçuk Toprak tarafından yapılan Üniversite, Denizli ve Uluslararası İşbirlikleri sunuşunu dinlediler. Konuklarla uzun süre sohbet eden Rektör Bağcı, verimli bir hafta geçirmelerini temenni ederek, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür etti.

Öğleden sonra ise konuk üniversitelerin tanıtım sunumlarını gerçekleştirdiği Uluslararası Haftanın açılışı gerçekleşti. Tıp Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleşen etkinliğe Polonya Silesian Teknik Üniversitesi’nden bir aylık teknik, sosyal ve kültürel eğitim için gelen 57 öğrenci, bir dönemliğine Erasmus+, Mevlana ve ikili işbirliği protokolleri ile gelen 40 öğrenci, Erasmus ve Mevlana kapsamında 2015-16 Akademik döneminde yurtdışına eğitim almak üzere gidecek Pamukkale Üniversitesi Öğrencileri, Fakülte ve Bölüm Uluslararası İlişkiler Koordinatörleri ve diğer akademik ve idari personelin yoğun katılımı oldu.

Üniversite temsilcileri hafta boyunca kendi alanlarından öğretim üyeleri ile bir araya gelerek, farklı günlerde “Erasmus+ Seminerleri” düzenleyecek. Haftanın sosyal programında ise konuklar Buldan, Güney, Laodikya ve Pamukkale’yi ziyaret edecek, ayrıca Ebru sanatı uygulamaları ile Türk kültürünü tanıma fırsatı bulacaklar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
16 Nisan 2024 Salı 14 31Az Bulutlu
17 Nisan 2024 Çarşamba 12 29Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
18 Nisan 2024 Perşembe 12 29Parçalı Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 10 28Parçalı Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 28Gökgürültülü Sağanak Yağışlı