REKLAMI GEÇ

Protokolden bayram turları

Protokolden bayram turları

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ile Denizli Protokolü, huzurevi ve yetiştirme yurdu sakinlerinin bayramını kutladılar. Daha sonra şehitliğe geçen protokol üyeleri burada dua edip, şehit aileleriyle bayramlaştılar.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 3 Ekim 2014 Cuma, 14:23

Kurban Bayramı dolayısıyla Huzurevi Yetiştirme Yurdu ziyaretine, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, eşi Sultan Kocatepe, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan, AK Parti Milletvekili Nurcan Dalbudak, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Erhan Uzun ile ilçe kaymakam ve belediye başkanları, daire müdürleri katıldı.

denizli-protokol-huzurevi-bayramlasma-ic-3

Protokol ilk olarak Huzurevi’ni ziyaret ederek burada yaşlıların bayramını kutladı. Huzurevi sakinlerini çeşitli hediyelerle sevindiren Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci,  sosyal devlet olmanın gerekliliğini yerine getirerek, huzurevini yeniden inşa ettiklerini belirterek, huzurevinde çalışan görevlileri de kutladı.

“BUGÜNLERE SİZLERİN SAYESİNDE GELDİK”
Vali Şükrü Kocatepe ise yaşlıların bayramını kutlayarak, “Bizler her zaman sizlerin emrindeyiz. Siz çınarlar olmasaydı biz bugünleri göremezdik. Bu ülke bugüne gelemezdi. Ben her zaman sizlerin yanındayım ve sık sık ziyaret edeceğim. Ancak, sizlerin de bir isteği olursa hizmete hazırım” diye konuştu.

denizli-protokol-huzurevi-bayramlasma-ic

“ALTINLAR ORHAN AMCA’DAN”
Yetiştirme Yurdu’nda kalan ve yaz tatilinde açılan spor ve Kur’an kurslarında başarılı olan 14 öğrenciye altın hediye edildi. İşadamı Orhan Abalıoğlu’nun, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Altın’a verdiği bir kese içerisindeki 14 adet altın, başarılı öğrencilere Bakan ve protokol üyeleri tarafından verildi.

denizli-protokol-huzurevi-bayramlasma-ic-1

BAYRAM HARÇLIKLARI ZARFTA
Yetiştirme yurdunda kalan ve güreşte Türkiye genelinde çeşitli dereceler yapan 6 öğrenciye, Denizli Valiliği tarafından saat hediye edildi. Yetiştirme Yurdu’nun salonunda gerçekleştirilen törenle hediyelerini alan çocuklar, bayram harçlıklarını Bakan Nihat Zeybekci ve Büyükşehir Belediyesi’nden aldılar. Ayrıca, Güreşte Türkiye Birincisi olan 17 yaşındaki Süleyman Sarıdaş’a madalyasını Bakan Nihat Zeybekci taktı. Vali Şükrü Kocatepe ise altın hediye etti.

denizli-protokol-huzurevi-bayramlasma-ic-2

ŞEHİTLİKTE HÜZÜNLÜ BAYRAMLAŞMA
Daha sonra Asri Mezarlıktaki Şehitliği ziyaret eden protokol üyeleri burada, okunan duanın ardından şehit aileleri ile bayramlaştı. Şehitlerinin mezarı başında gözü yaşlı aileler, protokol üyeleri ile bayramlaşırken duygulu anlar yaşandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
18 Nisan 2024 Perşembe 15 27Çok Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 10 27Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 19Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Nisan 2024 Pazar 8 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 10 27Çok Bulutlu