REKLAMI GEÇ

Protokolden polise kutlama mesajları

Protokolden polise kutlama mesajları

Polis Teşkilatı kuruluşunun 170. yıldönümünü çeşitli etkinliklerle kutluyor. Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıl dönümü dolayısıyla yazılı mesaj yayınlayan Denizli protokolü, “Toplumsal huzurumuzun sağlanması için büyük bir özveri ile çalışan Türk Polis Teşkilatımızın 170. Kuruluş Yıldönümü’nü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Nisan 2015 Cuma, 10:53

Polis Teşkilatı’nın 170. Kuruluş yıldönümü dolayısıyla mesaj yayınlayan Denizli protokolü, polislere, özverili bir şekilde yürüttükleri güvenlik hizmetinden dolayı teşekkür etti. Protokol üyelerinin Polis Teşkilatı ile ilgili mesajları şöyle:

VALİ ŞÜKRÜ KOCATEPE
Polislerin gücünü yasalardan ve halktan aldığını söyleyen Vali Şükrü Kocatepe, “Demokrasinin işlerliği, özgürlüklerin korunması ve adaletin tesisi ancak huzur ve istikrar ortamının sürdürülmesiyle sağlanabilir. Polislerimiz bu şuurla görevlerini adalet, eşitlik, sabır ve hoşgörü çerçevesinde gece gündüz yerine getirme gayretindedir. Gücünü yasalardan ve halktan alan polisimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Herkesin polisi kendi vicdanıdır, fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır.” sözünde belirttiği gibi toplumsal huzur ve istikrarımızın teminatı olmaya devam edecektir.
Huzurlu, ekonomik kalkınmasını tamamlamış ve refah içerisinde yaşamak için güvenliği sağlamamız şarttır. İşte bu gerçekten hareketle Emniyet ve Jandarma teşkilatımız; her gün değişen ve gelişen şartlara uygun olarak vatandaşlara “iç güvenlik” hizmetini iyileştirerek sunma çabasını sürdürmektedir” dedi.

Emniyet ve Jandarma teşkilatının, son yıllarda en ileri teknoloji ve bilgi birikimini en üst düzeyde kullanan kurumlardan biri haline geldiğini de belirten Kocatepe, mesajını şöyle devam etti:
“Hedefimiz, toplumun beklenti, ihtiyaç ve taleplerini dikkate alarak, klasik güvenlik yaklaşımları yerine, bireysel özgürlük alanlarını daraltmayacak ve aynı zamanda da kamu düzenini sağlayacak etkili, çağdaş ve bilimsel yeni yöntemlerin uygulamaya konulmasını sağlamaktır. Türk Polis Teşkilatının birey hak ve özgürlüklerinin kısıtlayıcısı değil güvencesi konumunda olduğunu bu vesileyle bir kez daha belirtmek isterim.
Memnuniyet ile ifade etmek isterim ki bugün Denizli, emniyet ve jandarma teşkilatlarımızın üstün gayretleri, fedakar ve cefakar çalışmaları neticesinde ülkemizin en huzurlu illerinden biri haline gelmiştir.
Emniyetimizin en büyük güç kaynağı, millet olma irademizdir. Milletin sağlam iradesi, her tür yanlışı, her tür provokatif eylemi ve tahriki bertaraf edecek bir kaynaktır.”

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI OSMAN ZOLAN
Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Toplumun huzur ve emniyetinin temel taşı olan Türk Polis Teşkilatının, gece gündüz demeden fedakarca çalışıp 170 yıldır milletimizin can ve mal güvenliğini sağladığını belirterek, “Milletimizin huzur ve güvenliği için ülkemizin dört bir yanında cansiperane çalışan Türk Polis Teşkilatımız, başarılarla dolu 170 yıllık geçmişi ile ülkemizin en köklü kurumlarından birisidir. Bizlerin can ve mal güvenliğini sağlayan, ülkemize karşı oluşabilecek tehditleri bertaraf eden Türk Polis Teşkilatı aynı zamanda toplumumuzun huzur ve emniyet bekçisidir” dedi.

Dünyanın en güçlü polis teşkilatlarından biri haline gelen Türk Polis Teşkilatının günümüzde suç ve suçlulara karşı daha güçlü bir şekilde görevini ifa ettiğine dikkati çeken Başkan Zolan, şunları kaydetti: “Türk Polis Teşkilatımız, vatanımızın ve milletimizin huzur ve asayişinin sağlanması kadar milli birlik ve beraberliğimizin vazgeçilmez bir unsurudur. Türk Polis Teşkilatı bünyesinde azimle ve fedakârca görev yapan tüm polislerimizin bu anlamlı gününü kutluyor, kutsal vazifeleri uğruna şehâdete yürüyen şehit polislerimize Allah’ tan rahmet diliyorum.”

MERKEZEFENDİ BELEDİYE BAŞKANI MUHAMMED SUBAŞIOĞLU
Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammed Subaşıoğlu ise mesajında şu ifadelere yer verdi;“Devletimizin köklü kuruluşlarından biri olan Türk Polis Teşkilatı, geçmişte olduğu gibi bugün de halk nazarında saygın bir yerde durmaktadır. Çünkü Polis Teşkilatımız toplumsal barışımızın, huzur ve güvenliğimizin teminatlarındandır. Zor şartlar altında, gece gündüz tatil-bayram demeden görevini büyük fedakârlıklarla, vatan, millet sevgisiyle bilinçli ve ciddi bir sorumlulukla yerine getirmektedir. Demokratik toplumlarda devletin görevi, vatandaşlarının huzurunu, güvenliğini sağlamak, temel hak ve özgürlükleri korumak, geliştirmektir. Bu anlayışla hizmetlerini sürdüren Türk Polis Teşkilatı, uygulamalarında toplumun beklentilerini dikkate alarak devlet ile vatandaş arasındaki ilişkileri güçlendirmekte ve vatandaşın devlete olan güvenini sağlamlaştırmaktadır.”

AK PARTİ İL BAŞKANI ŞAHİN TİN
Adalet ve Kalkınma Partisi iktidarlarının polis teşkilatının yanında olduğunu ve bu yönde gerekli düzenlemeleri yaptıklarını söyleyen İl Başkanı Şahin Tin, “polislerin özlük hakları başta olmak üzere eğitim ve diğer imkanlarının geliştirilmesinde büyük katkı sağladıklarını ifade etti. Polis teşkilatının son dönemlerde teknolojik anlamda da önemli mesafeler kat ettiğini anlatan Başkan Tin, “Türk polis teşkilatımız, çağımıza uygun ve etkili teknik donanım ve yapılan reformlar ile seçkin polis teşkilatlarından biri haline gelmiştir” dedi.

SARAYKÖY BELEDİYE BAŞKANI AHMET NECATİ ÖZBAŞ
“Türkiye Cumhuriyeti’nin köklü ve temel kurumlarından biri olan polis teşkilatımızın 170. kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz. Toplum ve fert olarak huzur ve güven içerisinde yaşamamızın teminatı, devletimizin bekası, birlik ve beraberliğimizin devamı için durmadan fedakarca hizmet veren emniyet mensuplarını tebrik ediyorum. kuruluş yıl dönümü vesilesiyle polis teşkilatımızın görevleri esnasında şehit olan mensuplarına Allah’tan rahmet gazilerimize uzun ömür diler çalışanlarına da sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim” dedi.

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu