REKLAMI GEÇ

REŞİT OLMAYANA BİLET YOK!

REŞİT OLMAYANA BİLET YOK!

Artık 18 yaşından küçüklere şehirlerarası yolcu bileti satılmayacak. Denizli Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, şehir dışına bilet almak isteyen 18 yaş altı kişilerin ailelerinin haberdar edileceği, böylelikle evden kaçmalar sonucu yaşanan toplumsal sorunların önüne geçilmesinin amaçlandığı belirtildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Mayıs 2014 Salı, 15:28

Denizli Emniyet Müdürlüğü, 18 yaşın altındakilere şehirler arası yolcu bileti satışının disiplin altına alınması yönünde karar alındığını açıkladı. Ailesinin ve kurumunun bilgisi dışında evden ve yurtlarından kaçan çocuklarla gençlerin olumsuz durumlarla karşı karşıya kalmamaları için böyle bir tedbir uygulandığının belirtildiği açıklamada, “Kayıp olarak aranmakta olan çocuk ve gençlerin başlarına gelebilecek ve ileride yaşamlarını olumsuz yönde etkileyebilecek olayların engellenmesi, izinsiz il dışına çıkmalarının önüne geçilmesi, ailelerdeki kayıp çocuk infialinin yaşanmasının engellenmesi amacı ile ilimiz genelinde 18 yaşından küçüklere Şehirlerarası Yolcu Bileti Satışının disiplin altına alınması kararı alınmıştır” denildi.

AİLELERE HABER VERİLECEK
Emniyet Müdürlüğü’nün açıklamasında, 18 yaş altındakilerin şehirlerarası yolcu bileti almak istemeleri halinde ailelerinin haberdar edileceği belirtilerek, “Ailesinin bilgisi dışında tek başlarına il dışına çıkmalarının önüne geçilerek ya da en kısa sürede ailelerine bilgi verilerek ileride telafisi mümkün olmayan olayların önüne geçilmesi amaçlanmaktadır” ifadelerine yer verildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
16 Nisan 2024 Salı 14 31Az Bulutlu
17 Nisan 2024 Çarşamba 12 29Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
18 Nisan 2024 Perşembe 12 29Parçalı Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 10 28Parçalı Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 28Gökgürültülü Sağanak Yağışlı