REKLAMI GEÇ

Resmi plakalı işgal

Resmi plakalı işgal

Trafik kuralları normal vatandaşa ayrı, resmi plakaya ayrı işliyor. Günün belirli saatlerinde özel aracın girişinin yasak olduğu Gazi Mustafa Kemal Bulvarı yine resmi araç işgaline uğradı. Şehit cenazesinin ardından yemek için bir araya gelen Denizli protokolü ve siyasiler, bulvarda kaldırımı işgal etti, vatandaşların tepkisini çekti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Temmuz 2016 Pazartesi, 18:30

Denizli’de resmi plakalı kaldırım işgalinin önüne geçilemiyor. Günün belirli saatlerinde belediye otobüsleri dışındaki tüm araçlarının girişinin yasak olduğu Gazi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nda kaldırımlar bugün yine resmi plakalı araçların işgaline uğradı.

denizli-resmi-araba-kaldirim-parki-1

8 ARAÇ KALDIRIMDA
Şehit Astsubay Çavuş Burak Erten için düzenlenen cenaze törenine katılan Denizli protokolü, siyasiler ve subaylar yemek için Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’na geldi. Protokol üyelerinin indiği 8 resmi araç, kaldırıma sıralandı. Vali Ahmet Altıparmak ve protokol üyeleri yemeklerini yedi ve yaklaşık bir saat süren kaldırım işgali sona erdi.

VATANDAŞLARDAN TEPKİ
Resmi plakalı araçların sık sık kaldırımları işgal etmesine vatandaşlar da tepki gösterdi. Trafik kurallarının herkese eşit uygulanması gerektiğini belirten vatandaşlar, “Sıradan birisi 5 dakika dursa hemen ceza kesiliyor. Ama plaka resmi olunca saatlerce kaldırımlar işgal ediliyor, kimsenin sesi çıkmıyor” dedi.

denizli-resmi-araba-kaldirim-parki-2

Yorumlar

altuğ   -  Bağlantı 12 Temmuz 2016, 12:02

Bu ülkede yaşananlar yemin ederim insanı kanser eder. Son 10 yılda Türkiyenin hali takke düştü kel göründü.

ethem öztürk   -  Bağlantı 12 Temmuz 2016, 10:58

Balık baştan kokar demişler. En tepedekine bakın ne yapıyor. Avanesi de aynısını yapıyor. Bulundukları yeri haketmeyen insanlara orayı verirseniz, böyle durumlarla karşılaşırsınız. Maalesef…..

Ali KARAGÜNDÜZ   -  Bağlantı 12 Temmuz 2016, 01:25

Arıcalık varsa DEMOKRASİ yoktur.Aldıkları ücret karşılığı bazı hizmetleri yapmak için,bazı mevkilere gelen insanlar vatandaşın başında boza pişiriyor.Kendilerini ülkenin sahibi zannedyorlar çok yazık ama maalesf toplum olarak, bunu hakedyoruz galiba.

adar   -  Bağlantı 11 Temmuz 2016, 17:15

halbuki beltaşın otoparkına en fazla 400 metre mesafe var. Biraz yürüsünler hazretleri. Ülkemizin durumunun özeti bu.işte. Hukuk,kurallar,ceza bazılarına işlemiyor. Böyle olursa kim güvenir adalete.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu