REKLAMI GEÇ

Sağlık ocağında kanaryaları yuttu kafeste mahsur kaldı

Sağlık ocağında kanaryaları yuttu kafeste mahsur kaldı

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Ekibi, girdiği sağlık ocağında üç kanaryayı yutan yılanı yakaladı. Doğaya bırakmadan önce de stajyer öğrencilere “yılan nasıl yakalanır” dersi verildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Temmuz 2015 Cuma, 10:25

Merkezefendi’nin Bahçeilevler Mahallesi’ndeki yılan yakalama operasyonu, “haber içinde haber” dedirtti. Aç kalan yılan, hergün onlarca hastanın geldiği Bahçelievler Sağlık Ocağı’na girdi. Sağlık ocağı görevlileri ve vatandaşların fark etmediği yılan, doğruca kanaryaların bulunduğu kafese yöneldi. Girdiği kafeste bulunan üç kanaryayı yutan yılan, şitiği için dışarıya çıkamadı.

Kafeste mahsur kalan yılanı gören sağlık ocağı görevlileri, hemen Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi’ne haber verdi. Sağlık ocağına gelen ekip, kafesteki yılanı yakaladı.

EĞİTİMİN BİR PARÇASI OLDU
Yakalanan yılan, staj için gelen öğrencilere yılan yakalama tekniğinin anlatılması için de iyi bir fırsat oldu. İtfaiye Çavuşu İsmail Bayram, yakalandıktan sonra itfaiyeye getirilen canlı yılan ile öğrencilerin karşısına geçti ve bir yılanın nasıl yakalanacağını tek tek anlattı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu