REKLAMI GEÇ

SAKLI CENNETİ KEŞFETTİLER

SAKLI CENNETİ KEŞFETTİLER

Laodikya Gezi ve Doğa Yürüyüş Grubu, ABD’deki Arizona’dan sonra dünyanın en büyük ikinci kanyonu olan Ulubey Kanyonu’nda yürüyüş gerçekleştirdi. Saklı cenneti keşfetmenin keyfi, zorlu bir parkuru geçen grup üyelerine yorgunluklarını unutturdu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Kasım 2015 Cuma, 11:14

Laodikya Gezi ve Doğa Yürüyüş Grubu, doğayı keşfetmeyi sürdürüyor. Bugüne kadar birçok etkinliğe imza atan grup üyeleri, bu kez rotayı Uşak’ın Ulubey ilçesindeki dünyanın en büyük ikinci kanyonuna çevirdi.

laodikya-gezi-zeki-akakca-anons

Çok sayıda yan kanyon ile Ulubey ve Banaz çaylarının zenginleştirdiği Ulubey Kanyonu, her mevsim doğanın sunduğu renklerle saklı bir cennetten farksız. Laodikya Gezi ve Doğa Yürüyüş Grubu da Zeki Akakça ve Ali İhsan Karaalp’in liderliğinde gerçekleştirilen yürüyüşle saklı cenneti keşfe çıktı.

Buldan-Güney güzergahından Ulubey’e ulaşan grup, burada bulunan “Cam Teras”dan kanyonun bir bölümü gözlemledi. Daha sonra yürüyüş için Hasköy’e geçildi ve kanyonun derinliklerine doğru yolculuk başladı.

Eski kaya yerleşim alanlarının bulunduğu dik tepeler aşıldı, kanyonda sonbaharın sunduğu renk senfonisine tanıklık edildi. Günün sonunda Karahallı ilçesi sınırlarında bulunan ve su kemeri olarak inşa edilen, sonradan yürüyüş yolu şeklinde düzenlenen Clandıras Köprüsü’ne ulaşıldı. Burada fotoğrafların çekilmesinin ardından bir başka etkinlik planlarıyla yürüyüş sonlandırıldı.

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu