REKLAMI GEÇ

Sanat Merkezi’nde sona gelindi

Sanat Merkezi’nde sona gelindi

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yangında tamamen kullanılamaz hale gelen Denizli Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde inceleme yaptı. Sanat merkezinin küllerinden doğacağını vurgulayan Başkan Zolan, “Burada kültür, sanat ve sinema aynı heyecanla tekrar yaşanacak” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Eylül 2015 Salı, 10:32

Talihsiz bir yangın sonucu kullanılamaz hale geldikten sonra Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından projelendirilerek yapımına başlanan Belediye Sanat Merkezi’nde sona gelindi. 

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kısa süre sonra hizmete girecek Belediye Sanat Merkezi’nde incelemede bulundu. Başkan Zolan’a Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Özsoy, DESKİ Genel Müdürü Mahmud Güngör, Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Aydın ve Yapım İşleri Şube Müdürlüğü personeli de eşlik etti.

denizli-buyuksehir-sanat-merkezi-ic
Kısa süre sonra hizmete girecek Belediye Sanat Merkezi’nin bölgenin canlanması adına etkili olacağını ifade eden Başkan Zolan, Denizlililerin yakın zamanda çok arzu ettikleri Sanat Merkezi’ne kavuşacağını kaydetti.
Başkan Zolan, “Yangınla küle dönen sanat merkezimiz, söz verdiğimiz gibi küllerinden doğacak. Baştan aşağı yeni ve güzel bir proje ile inşaata başladık. Tesis yakın zamanda tamamlanacak” diye konuştu.

SİNEMA ŞİRKETİ İLE ANLAŞMA SAĞLANDI
İnşaatın tamamlanması için bazı küçük ayrıntıların kaldığını anlatan Başkan Zolan, “Sanat Merkezimizi en yakın zamanda vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Burada kültür, sanat, sinema ile bir çok güzellikler yaşanacak. Denizlimize yeni bir yapı ve sanat alanı kazandırmış olacağız. Sanat Merkezi yeniden küllerinden doğmuş olacak” dedi.
Sanat Merkezi’nin şehrin omurgası olarak nitelendirilen Gazi Mustafa Kemal Bulvarı’nın canlanmasına katkı sağlayacağına işaret eden Başkan Zolan, “İşletimi için ulusal anlamda ciddi bir sinema şirketi ile anlaşma sağlandı. Yakın bir tarihte açılış kurdelesini hep birlikte keseceğiz. Denizli’ye yeni bir eser kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Tüm sanat severlere ve Denizli halkına hayırlı olsun” dedi.

7 GÖSTERİ SALONU OLACAK
Denizli Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi kentin kültür ve sanat alanında büyük bir eksikliği kapatacak. Bir büyük ve 6 küçük olmak üzere toplam 7 gösteri salonu, kafeterya ve büfe bulunacak Sanat Merkezi’nde ayrıca konser ve tiyatro gibi farklı etkinliklerin de düzenlenebileceği alanlar yer alıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu