REKLAMI GEÇ

Sazlı-sözlü ziyaret

Sazlı-sözlü ziyaret

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın, Gençlik ve Engelliler Meclisi, Denizli Huzurevi’ni ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Nisan 2015 Cumartesi, 14:34

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Engelliler Meclisi ve Gençlik Meclisi yönetim ve üyeleri, Denizli Huzurevi’nde kalan yaşlılar ile bir araya geldi. Ziyarete, Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Ayten Bahtiyar, Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Zeynep Karakoç ile Kadın, Gençlik ve Engelliler Meclisi üyeleri katıldı.

denizli-kent-konseyi-huzurevi-ziyaret-ic

Huzurevi sakinlerine karanfil veren Kent Konseyi heyeti, yaşlılar için kısa bir de program düzenledi. Saz ve gitar eşliğinde şarkılar söyleyen meclis üyelerine, bazı huzurevi sakinleri de oynayarak eşlik etti. Ziyaretten büyük mutluluk duyduklarını ifade eden huzurevi sakinleri eğlenceli zaman geçirme fırsatı buldu.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Ayten Bahtiyar, her insan için değişik mana ve önem ifade eden yaşlılığın hayatın çok özel bir dönemi olduğunu kaydederek, “Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Meclisleri olarak huzurevi sakinlerimizi ziyaret edip, onlarla sohbet etme fırsatı bulduk. Saz ve gitar eşliğinde hep birlikte eğlenerek keyifli bir gün geçirdik” dedi. Bahtiyar, “Her zaman yaşlılarımızın deneyim ve birikimlerini öğrenmeli, onların yaşama etkin bir biçimde katılmalarına imkan sağlamalıyız. Büyüklerimizin toplum için ne kadar değerli olduklarını hissettirip, yaşama sevinçlerini daima dinç tutmalıyız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu