REKLAMI GEÇ

Şehit çocuklarını unutmadılar

Şehit çocuklarını unutmadılar

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından Halk Bankası sponsorluğunda gerçekleştirilen “Yalnız Değilsiniz, Türkiye’nin En Büyük Ailesi” projesi kapsamında, 11 şehit çocuğuna tablet ve diz üstü bilgisayar hediye edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Ekim 2015 Cuma, 12:59

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından Halk Bankası sponsorluğunda Denizli’de gerçekleştirdiği “Yalnız Değilsiniz, Türkiye’nin En Büyük Ailesi” projesi kapsamında 16 yaş altındaki şehit çocuklarına tablet, 17-22 yaş arasındakilere ise diz üstü bilgisayar dağıtıldı.

Valilik’te gerçekleştirilen etkinliğe, Vali Şükrü Kocatepe, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Kaymakamı Veysel Beyru, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, İl Jandarma Komutan Vekili Mürşit Kuyumcu, Halkbank Denizli Bölge Müdürü İrfan İlhan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Gökhan Çakırlı ile şehit yakınları katıldı.

SİZ BİZE ŞEHİTLERİMİZİN EMANETİSİNİZ
Her zaman şehit yakınlarının yanında olduklarını belirten Vali Şükrü Kocatepe, “Sizler bu ülkenin sahiplerisiniz bu coğrafyayı bize vatan kılan kişilerin emanetlerisiniz. Her zaman biz sizin hizmetkârınızız. Bu konuda hiç şüpheniz olmasın. Elimizden gelen imkanlar ölçüsünde size hizmetkar olduğumuzu bilmenizi istiyorum” dedi.

denizli-sehit-cocuklarina-tablet-bilgisayar-dagitildi-ic

11 ŞEHİT ÇOCUĞU SEVİNDİRİLDİ
“Yalnız Değilsiniz, Türkiye’nin En Büyük Ailesi” projesi kapsamında Denizli’de 16 yaş altındaki 4 şehit çocuğuna tablet, 17-22 yaş arasındaki 7 şehit çocuğuna da dizüstü bilgisayar Vali Şükrü Kocatepe, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Halkbank Denizli Bölge Müdürü İrfan İlhan tarafından verildi.

Yorumlar

haydar   -  Bağlantı 16 Ekim 2015, 16:51

iyi yapmışsınız aferin, tablet yanında birer düzine de kitap verin ama bunun neden reklamını yapıyorsun kardeşim, amaç çocukları sevindirmek mi? bakın biz neler yaptık demek mi? O çocukları reklam malzemesi yapmak hiç insani değil, ayıptır.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
16 Nisan 2024 Salı 14 31Az Bulutlu
17 Nisan 2024 Çarşamba 12 29Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
18 Nisan 2024 Perşembe 12 29Parçalı Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 10 28Parçalı Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 28Gökgürültülü Sağanak Yağışlı