REKLAMI GEÇ

Sel mağduru Üçgen Çarşısı esnafı yardım bekliyor

Sel mağduru Üçgen Çarşısı esnafı yardım bekliyor

Sel felaketinden en çok etkilenen bölgelerden biri Üçgen Çarşısı oldu. Son bir ayda 4 kez sel felaketiyle karşı karşıya kalan Üçgen esnafı, yetkililerin kendilerine yardım etmesini bekliyor.

/ DENİZLİHABER / 22 Haziran 2010 Salı, 17:06

Cumartesi günü etkili olan yoğun yağmur yağışından etkilenen bölgelerden biriside Üçgen çarşısı oldu. 206 iş yerinin bulunduğu Üçgen çarşısı Cumartesi günü yağan yağmur ile bir ay içerisinde 4 kez sular altında kaldı. 174 iş yerinin sular altında kaldığı çarşıda, iş yerleri selin açtığı yaraları sarmaya çalışıyor. Dükkanların da bulunan tüm malları sular altında kalan esnaflar, ıslanan mallarını kurutmaya çalışıyor. Çarşının orası ise adeta çamaşırhaneyi andırıyor.

Üçgen Çarşısı Kat Malikleri Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Sevinç, son yağan yağmurun, çarşı esnafının belini büktüğünü belirterek, 150 bin TL civarında olan zararlarının karşılanmasını istedi. Sevinç, “Üçgen Çarşısı bölgesinde, Denizli Belediyesi’nin alt yapı çalışmalarına başladığı günden bu yana, iki kez sağanak ile karşı karşıya kaldık. Son yağan yağmur ise çarşı esnafının belini büktü. Çarşımızda zemin katta bulunan 206 işyerinden 174’ü yağmurdan zarar gördü. Yaptığımız hasar tespit çalışmalarında esnafımızın zararı 150 bin lira civarında” dedi.

Yapılan çalışmaların alt yapıdan kaynaklandığını belirten Sevinç; “ Son dönemlerde arda arda yağan yağmurlarda çarşının sular altında kalmasının tek sebebi alt yapıdır. Çarşımızdaki altyapı çok yetersiz. Denizli Belediyesinin biran önce çarşıya sahip çıkmasını ve alt yapı sorunumuzu halletmesini istiyoruz. Esnafımızın beli büküldü” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu