REKLAMI GEÇ

Sertifikalar Başkan Zolan’dan

Sertifikalar Başkan Zolan’dan

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından 2014-2015 eğitim-öğretim sezonunda ücretsiz olarak açılan Giyim ve Aksesuar Tasarım Kursu’na katılan 30 kursiyer, sertifikalarını Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’dan aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Mayıs 2015 Pazartesi, 14:36

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından çocuklar, gençler ve yetişkinler için çeşitli branşlarda açılan ücretsiz kurslar arasında yer alan Giyim ve Aksesuar Tasarım Kursu için sertifika töreni düzenlendi. Denizli Büyükşehir Belediyesi Yenişehir Kültür Evi’nde düzenlenen sertifika törenine, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı ve kursiyerler katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan, ücretsiz kursların vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördüğünü belirterek, bunun için şehrin çeşitli noktalarda merkezler açılacağını ifade etti. Başkan Zolan, “Biz her zaman yapılan güzel çalışmaları birlikte başardık diyoruz. Sizler talep ettiniz, bizler sizlere olanak sağlayarak kendinizi geliştirmenize yardımcı olmaya çalıştık. Eserlerinizi gördüğümüzde sizin kadar mutlu oluyoruz. Bu başarılarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum” dedi. Konuşmanın ardından Giyim ve Aksesuar Tasarım Kursu’na katılan 30 kursiyere sertifikalarını veren Başkan Zolan, burada yapılan eserleri inceleyerek, kursiyerlerden bilgi aldı. Başkan Zolan, daha sonra Büyükşehir Belediyesi’nin Yenişehir Kültür Evi’nde devam ettirdiği Aşçılık Kursunu da ziyaret etti.

TÜM KURS MALZEMELERİ BÜYÜKŞEHİR’DEN
Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından Yenişehir Kültür Evi’nde yaklaşık 1 yıl önce açılan Giyim ve Aksesuar Tasarım Kursu, bayanlar tarafından yoğun ilgi ile karşılanıyor. Aksesuar, eski materyalleri değerlendirme, basit dikim teknikleri ve giyim dallarında eğitim veren kursun ana materyallerini Denizli Büyükşehir Belediyesi karşılıyor. Kursta eski giyim eşyalarından yeni tasarımlar yaratılırken ayrıca farklı materyalleri giyim, ev ve süs eşyasına dönüştürme teknikleri de öğretiliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
18 Nisan 2024 Perşembe 15 27Çok Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 10 27Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 19Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Nisan 2024 Pazar 8 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 10 27Çok Bulutlu