REKLAMI GEÇ

Sevgi eli, Bekilli’ye uzandı

Denizli Belediyesi’ne bağlı Sevgi Eli, hayırseverlerin bağışlarını kimsesiz, maddi durumu iyi olmayan, hasta, yatalak, engelli ve tüm ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyor. Sevgi Eli, son olarak Bekilli İlçesi ve köylerindeki ihtiyaç sahiplerine 53 koli yardım malzemesini dağıttı.

/ DENİZLİHABER / 1 Ağustos 2007 Çarşamba, 00:00

Denizli Belediyesi Sevgi Eli ekibi, Hülya İlem önderliğinde 3 minibüs dolusu gıda, giysi ve ev eşyasıyla Bekilli’ye gitti. Burada, muhtarlıklar aracılığıyla ihtiyaç sahibi olduğu tespit edilen ailelerin kapıları tek tek çalındı. Daha önce tespit edilen malzemeler ve kolilere yerleştirilen eşyalar da evlerde ihtiyaç sahiplerine teslim edildi. Yardımları aldıktan sonra çocuklar gibi sevinen Hayriye Elibol (67), sevgi eli çalışanlarına sarıldı. Elibol nine, uzun süredir üzerine giyecek bir kıyafet alamadığını söyledi..
 
Sevgi Eli, ilçe merkezindeki 30 aileye çeşitli yardımlarda bulundu. Daha sonra, merkeze bağlı Deşdemir, Yeşiloba ve Çoğaşlı köylerine gidilerek yardıma devam edildi. Hülya İlem, yardım malzemelerinin dağıtılmasının ardından tüm zamanla başka eksikliklerinin ortaya çıkabileceğini, bunun da Sevgi Eli’ne iletilmesiyle giderileceğini söyledi.
 

Minibüsteki ihtiyaç fazlası eşyalar ise dağıtılmak üzere ilçedeki muhtarlıklara teslim edildi. Denizli Belediyesi’ne bağlı Sevgi Eli, 2006’da il genelindeki 14 bin ihtiyaç sahibine çeşitli yardımlarda bulunmuştu. 2007’de ise Denizli’deki yardımlara ek olarak, Acıpayam, Çivril, Tavas, Kale, Çameli ve Babadağ gibi ilçelerine gidilerek yardım edildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu