REKLAMI GEÇ

Sevgi Eli, öğrencileri ağırladı

Sevgi Eli, öğrencileri ağırladı

Hayırsever yardımlarını ihtiyaç sahipleri ile buluşturan Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, Hayme Hatun Anaokulu ve Sarayköy Atatürk Ortaokulu öğrencilerini ağırladı. Minik öğrencilerin bağışları ise takdir topladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Mayıs 2016 Perşembe, 13:44

Denizli Büyükşehir Belediyesi Hayme Hatun Anaokulu öğrencileri düzenledikleri Eko Okul Şenliği kapsamında “İhtiyacın Yoksa Sevgi Eli’ne Bağışla” adlı bir kampanya başlattı. Bu kapsamda minik öğrenciler kullanmadıkları kıyafet ve oyuncakları teslim etmek üzere Sevgi Eli’ni ziyaret etti.

denizli-sevgi-eli-ogrencileri-agirladi-1

Etkinliğe, Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, Sevgi Eli Sorumlusu Selma Yıldız, Büyükşehir Belediyesi Hayme Hatun Anaokulu Müdürü İlkay Şahin Çağırıcı ve minik öğrenciler katıldı. Öğrencilerle bir süre sohbet eden Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, miniklere yardımlaşmanın önemini anlattı.

PAYLAŞMAYI VE MERHAMETİ ÖĞRENİYORLAR
Sevgi Eli’nin çalışmaları hakkında öğrencilerle sohbet eden Gökoğlan, “Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli 11 yıldır, hayırseverlerimizin yardımlarını ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızla buluşturuyor. Bu anlamlı yardımların en güzeli sizin gibi yaşı küçük, merhameti büyük öğrencilerimizden geliyor. Sizler daha şimdiden gösterdiğiniz iyilik ve paylaşma duygularıyla geleceğimiz adına bizlere büyük umut oldunuz. Size ve ailelerinize teşekkür ediyorum” dedi.

SARAYKÖY’DEN ZİYARETÇİLER GELDİ
Sevgi Eli’nin diğer ziyaretçileri ise Sarayköy Atatürk Ortaokulu 5. sınıf öğrencileri oldu. Sevgi Eli Sorumlusu Selma Yıldız tarafından ağırlanan öğrenciler, Sevgi Eli’nin faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu