REKLAMI GEÇ

Şeytanın Kabilesi oyuncuları Denizli’de

Şeytanın Kabilesi oyuncuları Denizli’de

Çekimleri Sarayköy’de yapılacak olan “Şeytanın Kabilesi: Semur” adlı film için Denizli’ye gelen oyuncular Vali Ahmet Altıparmak’ı ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Ocak 2017 Cuma, 14:56

Ziyarete, filmin yapımcısı Denizlili işadamı Ayhan Ulam, Yönetmen Gökhan Aksu ile oyuncular Yakup Yavru, Murat Ercanlı, Balamir Emren, İleyna Emincan, Gamze Pelin Gökçe, Nergis Odzak, Tekin Temel, Batuhan Yar, Musa Yılmaz, Aydan Çakır, Gürkan Arikboga, Seher Yalnız, Gülsüm Arife Üstün, Nihan Tüfekçioglu, İleyna Kıyak ve Ahmet Tagil katıldı.

Filmin konusu ve çekimler hakkında Vali Ahmet Altıparmak’a bilgi veren Yapımcı Ayhan Ulam, filmin başrollerini İpek Erdem ve Balamir Emren’in paylaşacağını söyledi.

Çekimlerin 3 haftada tamamlanacağını söyleyen Yönetmen Gökhan Aksu da Sarayköy’de başlayan çekimlerin Denizli merkezinde sonlandırılacağını ifade etti.

Ziyaretlerinden dolayı yapımcı, yönetmen ve oyunculara teşekkür eden Vali Ahmet Altıparmak, filmin Sarayköy ve Denizli’nin tanıtımı için önemli olduğunu söyleyerek, ekibe çalışmalarında başarı diledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu