REKLAMI GEÇ

SGK’NIN DA ÇATISI AKIYOR

SGK’NIN DA ÇATISI AKIYOR

Milyonlarca lira harcanarak yapılan valilik binasının ardından, geçen yıl hizmete giren Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Binasının da çatısı akmaya başladı. Türk Büro-Sen Denizli Şubesi Başkan Yardımcısı İsmail Maral, binanın birçok servisinde kovalarla önlem alındığını belirterek, çatıdan akan suların bodrum katına kadar indiğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Şubat 2015 Salı, 14:16

Henüz bir yıl kısa bir süre önce hizmete açılan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Denizli İl Müdürlüğü binasının çatısı her yağmurda akıyor. Geçen yıl kış şartlarında yaşanan sorun bu yıl da devam ediyor.

Türk Büro-Sen Denizli Şubesi Başkan Yardımcısı İsmail Maral, turumun birçok odasında ve arşivlerde, kovalarla tedbir alınmaya çalışıldığını belirterek, “Bu binalarımızın sorunlarının bir an önce giderilmesi gerekmektedir. Sorumlu sendikacılığın gereği, SGK binasındaki bu sorunu ilgili tüm kurumlarımıza ileteceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Bu binaları korumak, aksaklık ve eksiklikleri iletmek bizim görevimiz. İl müdürlüğü yetkilileri ile yaptığımız görüşmede kendilerinin de sorunu ilgili yerlere ilettiklerini belirttiler. Her kış yağmurda akan SGK binasında biran önce gerekli tedbirler alınmalıdır. Kurumun en üst katında tavan sıvaları dökülmeye başlamış, duvarlar kabarmaya yüz tutmuştur. Önümüzdeki kış şartlarında da böyle giderse zararın daha büyük olması kaçınılmazdır” dedi.

Geçtiğimiz yıllarda çok dar binada görev yapan Nüfus İl Müdürlüğü ve Denizli’de iki ayrı binada görev yapan SGK İl Müdürlüğü’ne yeni bina yapılması gerektiğini gündeme getirdiklerini belirten maral, “Bu haklı isteklerimiz ilgili kurumlarca yerine getirildi. Her iki kurumumuzda yeni binalarına kavuştu. Sorumlu sendikacılığın gereği olarak bu sorunlara duyarsız kalmadık. Yine bu amaçla; SGK İl Müdürlüğü binasındaki akan çatının bir an önce ele alınarak, Kurumumuzu ve çalışanlarımızı en az zararla kurtarılması kaçınılmazdır. En üst kattan akan sular kurumun bodrum katına kadar inmektedir. Bir çok serviste su akıntısı sebebiyle kovalarla önlem alınmıştır. En kısa sürede bu sorunun giderileceğine inancımız tamdır. Gerekli tedbir ve çalışmaların yetkililer tarafından başlatılacaktır. Türk Büro Sen olarak konuyu ilgili kurum başkanlığına iletmek için fotoğraflarla birlikte bu ilgili basın açıklamamızı Genel Merkezimize göndereceğiz” dedi.

Denizli Valiliği binası da geçtiğimiz günlerde çatısı aktığı için gündeme gelmişti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu