REKLAMI GEÇ

TATBİKAT GERÇEĞİ ARATMADI

TATBİKAT GERÇEĞİ ARATMADI

Denizli’de tekstil işçilerine yönelik düzenlenen yangın tatbikatı gerçeği aratmadı.

/ DENİZLİHABER / 3 Nisan 2010 Cumartesi, 13:41

Denizli Organize Sanayi Bölgesi İtfaiye Müdürlüğü tarafından Tümteks Tekstil’de çalışan işçilere yönelik yangın tatbikatı yaptırıldı. Tatbikat öncesi fabrika yemekhane salonunda yangın, sel ve deprem, doğal afet esnasında yapılması gerekenlere yönelik bir program düzenlendi. Fabrika idarecileri ve işçilerin katılımı ile yapılan program, yangın, deprem ve benzeri doğal afetler esnasında yapılması gerekenler, konular halinde anlatımları sonucu gerçekleşti. Denizli Organize Sanayi Bölgesi İtfaiye Müdürü

Hakan Demir, doğal afetlerde yanlış bir hakeret veya korku içerisindeki heyecanlı bir anın hapalıya mal olabileceğini belirterek, bilinçli hareket edildiği zaman can ve mal kaybının en asgariye ineceğini söyledi. Eğitiminin ardından tatbikata geçildi. Fabrika çalışanlarının katıldığı yangın tatbikatında ilk olarak senaryo gereği fabrika binasının bahçesinde ateş yakıldı. İşçiler yangın tüpleriyle yangını söndürürken, binada çalışan işçilerin güvenli bir şekilde tahliye edilmeleri için çalışma başlatıldı.

Başarı ile sonuçlanan tatbikatta özellikle büyüyünce itfaiyeci olmak istediğini söyleyen fabrika sahibi M.Abdülkadir Uslu’nun torunu Selim’in yangın tüpüyle yangını söndürme gayreti çalışanlar tarafından büyük alkış aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu