REKLAMI GEÇ

Tavaslılar Arslan’ı bağrına bastı

Tavaslılar Arslan’ı bağrına bastı

CHP Denizli Büyükşehir Başkan Adayı Kazım Arslan, baba ocağı Tavas’ta sevgi ve coşkuyla karşılandı. Arslan, Tavaslılar ile buluşmasında ilçeye yönelik projeleriyle ilgili de açıklamalarda bulundu.

/ DENİZLİHABER / 27 Mart 2014 Perşembe, 11:37

CHP Tavas Belediye Başkan Adayı Dr. Hürriyet Akın ve Tavaslıların karşıladığı Arslan, buradaki kalabalık ile birlikte miting alanına kadar yürüdü. “Arslan Başkan” ve “Çare Doktor” sloganları atan vatandaşlar, Kazım Arslan ile birlikte fotoğraf çektirmek için birbiri ile yarıştı.

Belediye meclis üyesi adaylarının tanıtımıyla başlayan mitingde, Tavas Belediye Başkan Adayı Dr. Hürriyet Akın da bir konuşma yaptı. Akın, “Belediyecilik anlayışında kapılarımız herkese, her zaman açık olacak. Tavas’ı hep beraber yöneteceğiz. Bize sormadan 10 tane kasabımızdaki belediyelerimizi kapatan yönetime, 30 Martta siz hesap soracaksınız. Kazım Arslan ile beraber, bir takım olacağız. Tavas’ı hep beraber cıvıl cıvıl yapacağız. Kazım Başkan’ım gerçekleştireceği projelerden, yaptıracağı Halk Hastanesi ile Tavas polikliniği arasında organik bir bağ kuracağız ve vatandaşlarımıza daha gelişmiş sağlık hizmeti sunacağız” dedi.

twit kopyaface kopya

web

GÖSTERİLEN İLGİYE TEŞEKKÜR ETTİ
Konuşmasına içten ve samimi karşılamaya teşekkür ederek başlayan CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan da, Tavas’ın ilk defa bu kadar birlik beraberlik içinde olduğunu ve bunu 30 Mart’ta sandığa taşıyıp Tavas ve Denizli’de zafer kazanacaklarını söyledi.

“Denizli’de CHP’yi birinci parti yapıp, Tavaslı hemşehrilerimin desteği ile destan yazacağız. Yolsuzluk ve yoksulluğu desteğiniz ile silip süpüreceğiz. Tavas’ta kapanan konfeksiyonların tekrar açılmasını sağlayacağız” diyen Arslan, şunları kaydetti:
“Tavas’ı tekrar Denizli’nin 1. ilçesi yapacağız. Eskisinden daha canlı, daha çok üreten, cıvıl cıvıl Tavas yapacağız. Ben, Tavas’ın kasabalarında çiftçilik yaparak büyüdüm, o yüzden ne zorlukla çiftçilik yapılır çok iyi biliyorum. Bu yüzden Hürriyet Akın başkanım ile birlikte tarıma dayalı sanayi ile Tavas’ı şaha kaldırıp, gençlerimizin işsizlik sorunu yaşamadığı, mutlu ve huzurlu bir Tavas yapacağız. Çiftçinin ürününü, gübresini, mazotunu, destekleyeceğiz, ürününü işleyip satmasını sağlayacağız. Denizli’nin ve Tavas’ın kaderini değiştireceğiz. Gerçek manada halkın başkanı olup sizler ile kucaklaşacağız.”

“BERABER YÖNETECEĞİZ” MESAJI
Tavas’ta gördüğü coşku ve içtenliğin enerji kazandırdığını belirten Arslan, “Her biriniz ile gurur duyuyorum. Ben herkesten oy istiyorum, çünkü ben herkesin belediye başkanı olmak istiyorum. Geçmişte kime oy verdiğinin önemi yok. Biz herkesi kucaklayacağız. Hep beraber Denizli ve Tavas’ı yöneteceğiz” dedi.

KİMDİR

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu