REKLAMI GEÇ

TERAS PARK’TA HEM EĞLENİYORLAR HEM ÖĞRENİYORLAR

TERAS PARK’TA HEM EĞLENİYORLAR HEM ÖĞRENİYORLAR

Teras Park’ta çocuklar için düzenlenen burç çocukları doğum günü partilerine ücretsiz İngilizce kursu da ekleniyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Mayıs 2015 Cuma, 10:13

Teras Park’ta Ocak ayından itibaren her ay düzenlenen burç çocukları doğum günü partilerinde çocuklar, gönüllerince eğleniyor, pastalarını hep birlikte üflüyor ve sürpriz hediyelerin sahibi oluyorlar. Ailelerin de ilgiyle katıldığı partide palyaçolar ve maskotlar da çocukların vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Sırası ile Oğlak, Balık, Kova ve Koç Burcu çocukları doğum günü partilerinin ardından sırayı Boğa burcu çocukları alıyor.

ic-1

20 Nisan-20 Mayıs tarihleri arasında doğmuş olan Boğa burcu çocuklarının eğlence ve sürprizlerle dolu doğum günü partisine katılmaları için Teras Park Danışma bankosuna kayıt yaptırmaları yeterli oluyor. Parti 16 Mayıs’ta Teras Park Akademi salonunda gerçekleşecek.

Teras Park Alışveriş Merkezi Müdürü Osman Koçaslan, ‘’Teras Park olarak ziyaretçilerimizle gönül bağı kurmaya büyük önem verdiğimizi, gönül bağı kurmanın en güzel yollarından biri de çocuklar için yapılan proje ve etkinlikler olduğunu, yine böyle bir proje kapsamında çocuklara yönelik düzenlediğimiz ücretsiz İngilizce kursu ile çocukların hem eğlenmelerini hem de İngilizcelerini geliştirmelerini istedik. Bu nedenle anadili İngilizce olan öğretmen eşliğinde kursa katılan çocuklar İngilizce konuşma ve dinleme pratiklerini geliştirebilecekler. 16 Mayıs’ta başlayacak olan ücretsiz İngilizce kursumuza 3,4 ve 5. Sınıf öğrencilerimizin ailelerinin Danışma bankomuza gelerek çocuklarının kimlik fotokopisi ile kayıt yaptırmaları yeterli olacak. İngilizce pratiğine büyük katkısı olacağına inandığımız kursumuza çocuklarımızı davet ediyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu