REKLAMI GEÇ

THK Denizlililere balon heyecanı yaşattı

THK Denizlililere balon heyecanı yaşattı

Türk Hava Kurumu(THK)’nun kuruluşunun 90.yılı dolayısıyla bir dizi etkinlik gerçekleştiren Denizli Şubesi, Gazi Bulvarı’nda açtıkları stantta faaliyetlerini anlattılar. Ayrıca, yıkılan Kız Meslek Lisesi’nin arsası üzerine dev balon getiren THK, Denizlilileri uçurmasa da ayaklarını yerden kesti.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 16 Şubat 2015 Pazartesi, 13:33

THK Denizli Şubesi, kuruluşlarının 90. yılını bir dizi etkinliklerle kutladı. Gazi Bulvarı’nda açılan stantta, küçükler için boyama kitabı, büyükler için hazırladıkları takvimler ve tanıtıcı broşürler dağıtıldı. Ayrıca, yıkılan Kız Meslek Lisesi’nin arazisinde balon uçuran THK Denizli Şubesi, Denizlililere farklı bir gün yaşattılar.

ic-1

THK Denizli Şube Başkanı Hüseyin Köseoğlu, “16 Şubat 1925’te Atatürk’ün emri ile kurulan Türk Hava Kurumu, 90 yıldır bayrağımızı ve THK flamasını Türk Havacılığı için onur, gurur ve şerefle dalgalandırmaktadır. Bugün içinde yaşadığımız dünyadaki gelişmelerle ve gelişmiş ülkelerdeki havacılık sektörüne baktığımızda Türkiye’nin bu ülkeler arasında oldukça iyi bir konumda olduğunu görüyoruz” dedi.

ETKİNLİKLER ANKARA VE DENİZLİ’DE
Türk Hava Kurumu’nun 90. yıl etkinlikleri kapsamında balon ve hava paraşütü gösterilerinin yalnızca iki ilde gerçekleştirildiği vurgulayan Köseoğlu, “Balon ve paraşüt gösterilerinin yalnızca Ankara ve Denizli’de yapılması kararlaştırıldı. Bu bizim için gurur verici” diye konuştu.

ic-2

Denizlililer, Gazi Bulvarı’nda yıkılan Kız Meslek Lisesi’nin bulunduğu alanda, balona binebilmek için sıraya girdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu