REKLAMI GEÇ

THY’DAN GERİ ADIM

THY’nin, Ramazan ayını gerekçe göstererek bazı tarifeli uçuşları iptal etmesi sonrası DSO Başkanı Müjdat Keçeci’nin gösterdiği tepki işe yaradı. THY, Ramazan ayı içerisinde iptal ettiği uçuşlarını yeniden sefere koydu.

/ DENİZLİHABER / 22 Ağustos 2007 Çarşamba, 00:00

DSO Başkanı Müjdat Keçeci’nin, THY’nin bazı tarifeli seferleri iptal etmesine tepki göstermesi işe yaradı. Keçeci’nin konuyla ilgili basın kuruluşlarına gönderdiği metin, birçok haberde yer almıştı. Basın kuruluşlarının yanı sıra THY’ye yazı yazan Keçeci, Denizli milletvekillerini de konuyla ilgili olarak bilgilendirmişti. Tepkiler sonrası, THY Ramazan’da bazı tarifeli seferleri iptal etmesine ilişkin kararını geri çekti.

Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, “Tepkilerimiz üzerine THY yönetimi 22 Ağustos Çarşamba günü toplanarak, Ramazan ayındaki iptal ettiği İstanbul-Denizli uçuşlarını yeniden sefere koydu” dedi. Keçeci, “Bu konuda gösterdiği örnek duyarlılıktan ötürü medyamıza minnettarız. Haklı tepkimizi kamuoyu gündemine başarılı bir biçimde taşıyarak, sonuç almamızda yaşamsal bir rol üstlendiler. Ayrıca başta THY yönetimi nezdinde aktif girişimlerde bulunan Sayın Mehmet Yüksel ve Sayın Salih Erdoğan olmak üzere Denizli milletvekillerimize şükranlarımızı sunarız. Medyamız, milletvekillerimiz, kamuoyumuz ve iş çevrelerimiz, gerçek bir birliktelik örneği sergilediler. Bir araya gelip, kenetlendiğimizde sorunlarımızı nasıl kolayca aşabileceğimizi herkese göstermiş oldular. Öte yandan tepki ve taleplerimizi yerinde bularak, uçuşlarımızı iade eden THY yönetimine de teşekkür ederiz” diye konuştu.

AKP Denizli Milletvekili Mehmet Salih Erdoğan da yaptığı açıklamada, “Mahalli gazetelerimizde Ramazan ayında İstanbul’a yapılan bazı uçuşların iptal edildiği ve bunun ilimiz için olumsuz sonuç doğuracağına ilişkin Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci’nin gazetelerdeki beyanatı üzerine, THY Genel Müdürlüğü nezdinde gerekli girişimlerde bulunulmuş, her sene Ramazan ayında bir miktar yolcu düşüşüne rağmen, bu yıl Denizli’den İstanbul’a yapılmakta olan tarifeli seferlerde Ramazan ayında da herhangi bir değişiklik yapılmaması ve bugüne kadar olduğu gibi tarifeli seferlere Ramazan ayında da aynen devam edilmesi sağlanmıştır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu