REKLAMI GEÇ

Tiyatro rezervasyonları artık Web’ten

Tiyatro rezervasyonları artık Web’ten

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Şehir Tiyatrosu’nun oyunlarını ve programlarını takip etmek isteyen sanatseverler için yeni bir internet sitesini hizmete soktu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Kasım 2018 Salı, 16:06

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, şehrin kültür ve sanat hayatına zenginlik katmaya devam ediyor. Sanatseverler Şehir Tiyatrosu’nun oyunlarını ve programlarını yeni bir internet sitesinden takip edebilecekler ve artık rezervasyonlarda siteden yapılabilecek. Ayrıca sanatseverler siteden sahnelenecek oyunlar hakkında detaylı bilgiye de ulaşabilecekler.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun, oyunları ve programları http://tiyatro.denizli.bel.tr adresinden takip edilebilecek. Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu aylık programına internet sitesinden erişebilen vatandaşlar sitede ayrıca oyunlar hakkında detaylı bilgiye, oyuncu profilleri hakkında da bilgi sahibi alabilecek. Öte yandan sanatseverler diledikleri oyunu seçerek rezervasyon işlemlerini de aynı site üzerinden gerçekleştirip, e-bilete sahip olabilecek.

Büyükşehir tiyatrosu Kasım ayı programı

Diğer taraftan Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu Kasım ayı programında ise
“Bir Deli’nin Hatıra Defteri” ‘Kahvede Şenlik Var’‘Söz Sende’ ve ‘Kamyon’; Genç Denizli Tiyatro Kulübü ise ‘Kadın Hikâyeleri’, ‘Dünyanın Ortasında Bir Yer’ ve ‘Tartuffe’ oyunlarıyla ile Denizlililer için sahne alacak. Program hakkında detaylı bilgi, rezervasyon ve e-bilet işlemleri için http://tiyatro.denizli.bel.tr adresinden bilgi alınabilir.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
16 Nisan 2024 Salı 14 31Az Bulutlu
17 Nisan 2024 Çarşamba 12 29Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
18 Nisan 2024 Perşembe 12 29Parçalı Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 10 28Parçalı Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 28Gökgürültülü Sağanak Yağışlı