REKLAMI GEÇ

Turex’in gitmesinin bedeli 18 milyon TL mi?

Turex’in gitmesinin bedeli 18 milyon TL mi?

Denizli’de “Şehir içi toplu taşıma hizmetini siz yapın” denilen minibüsçülerden Turex’e verilmek üzere 18 milyon TL istendiği iddia ediliyor.

/ DENİZLİHABER / 26 Haziran 2013 Çarşamba, 12:00

Denizli Belediye Meclisi, haziran ayında oy çokluğu ile 2 minibüsün birleşerek bir özel halk otobüsü olması yönünde karar aldı. Belediye Meclisi’nde, Denizli şehiriçi trafik yoğunluğunu azaltmak ve yolculara kaliteli hizmet sunulabilmesi gibi gerekçelerle alınan karardan rahatsız olan minibüsçüler, kararın iptali için dava açmaya hazırlanıyor.

“18 MİLYON TL’Yİ NEDEN ÖDEYECEĞİZ?”
Denizli Belediyesi şehiriçi 34 adet güzergah hattının 6 yıllığına kullanım hakkını alan Turex’e 18 milyon TL ödeyecekleri iddia edilen minibüsçüler, bu ücreti neden ödemek zorunda olduklarının cevabını arıyor. Turex’in zarar ettiğini ve bu zararın kendilerine fatura edilmek istendiğini savunan minibüsçülerin, bunu ödemek istemedikleri belirtiliyor.

İstanbul’daki bir hukuk danışmanı ile görüşmelerinin devam ettiği öğrenilen minibüsçüler, “Meclis kararı ile bize yapılan açıklamalar arasında çelişki var” diyerek, kafalarında oluşan soru işaretlerine yanıt arıyor.

Yorumlar

d20   -  Bağlantı 3 Aralık 2013, 03:45

denizli eskiden daha güzeldi neyi gelişti yollar daraldı ülkeyi dağıttılar hiç biyerde yaşanmaz

Sami Kuru   -  Bağlantı 27 Temmuz 2013, 02:28

Ben izmirliyim arkadaşlar. Ayrıca denizlide oto kiralama firmam var. ne minibüs nede otobüs kullanan biriyim. ama arada binerim her ikisinede. izmirde 4 ay minibüs şöförlüğü yaptım eshot ve ya izulaş gibi otobüs şirketleri var izmirde hiç biriylede kavga etmedim. ayrıca denizlide şu dikkatimi çekti. sadece otobüse ayrılmış yol var çınar yolu oda hepiniz biliyorsunuz. bu yol sadece otobüse ayrılamaz arkadaşım devletin yolunu sadece otobüse ayıramazsın orada metro istasyonu ve ya minibüs durağıda olsa sadece sivil araç girişi yasaklansa anlarım. sistem saçma geliyor bana. ve otobüs için şehir içi 50 km/h sınırı var. ama bakırlı köprüğü kavsağında kendi aracımla 65-70 km/h giderken 23 numaralı turex otobüsü beni solluyor. yine denizli askeri yolda aşağı inerken 34 numaralı turex otobüsü ben 75 km/h giderken sol şeritte benden yol istiyor. Daha diyecek birşeyim yok. Ama minibüscü kardeşlerimiz iyi bir sıkıntı görmedim. Turex’de çizgisini bozmaya devam ederse hiç gerek yok otobüsü kaldırın metro getirin büyükşehir olmuşsunuz ama büyümeyi bilmiyorsunuz.

Hüseyin KOÇLU   -  Bağlantı 21 Temmuz 2013, 01:09

Ben aslında münübüscüleri cok sven biri degilimfakat turex ile kıyaslarsam münübüscü arkadaşlar ön planda benim gözümde…..
Münübüste olan rahatsızlığım
1: ışıkta beklerken daha yeşil yanmadan sarıda basıyorlar kornaya. ya kardeşim belki yaya var gecen..
2.eger zamanı varsa takmış 2nci vitese laylaylom gidiyor ama zamanı gectiyse durmayın önünde.
3. bazı lakayık şöförler kardeşim öyle bir telefomn knuşmlarına şahit oldum akıllara zarar.. adam telefon konuşuyor.. para üstü veriyor .. durakta müşteri varmıı onu gözetliyor . bir arba kullanıyor….

TUREXTEN RAHATSIZLIĞIM

1. Ne kadar kamyon şöförü var toplamış .. onlara söylenecek söz bulamıyorum…
Kısaca turex karşıyım

BEKİR YILMAZ   -  Bağlantı 20 Temmuz 2013, 11:24

DENİZLİ BELEDİYE MECLİSİNİ HİÇ ADAM YERİNE KOYMAYIN,ALDIKLARI KARARDA NE YAZIYOR ‘TRAFİK YOĞUNLUĞUNU AZALTMAK VE YOLCULARA KALİTELİ HİZMET SUNMAK’ AYNEN BÖYLE YAZIYOR ŞİMDİ SORUYORUM SİZE;TUREX OTOBÜSLERİNDE HİÇ KALİTELİ HİZMET ALAN BİR VATANDAŞ VARSA ÇIKSIN YAZSIN,40 KİŞİ OTURARAK 150 KİŞİ BİRBİRİNE SARILMIŞ AKRABA ŞEKLİNDE GİDİYOR BUMUDUR KALİTELİ HİZMET SUNMAK

Mert CENGİZ   -  Bağlantı 19 Temmuz 2013, 11:11

Geçen yıl çınar trafiğe kapanmadan önce anıt hanın önündeki cebe parkettiğim aracımın aynasını kıran turex otobüsünün şoförünü sonradan yakalayıp sorduğumda yolun ortasına koymasaydın kardeşim gibi bir cevap aldım.Aynamın fiyatı 230 lira.Parasını geçtim bari bir özür diler insan.Kaldıki aracım yolda değil basbaya cebin en dibine yanaşıktı. O gün bu gündür turexcilerden nefret ediyorum.Hem bu Denizli de hiç mi adam kalmadı da bu işi elin bitlislisi yapıyor arkadaş?

20DENİZLİ20   -  Bağlantı 18 Temmuz 2013, 19:10

mehmet denen kişi senin ne dediğin belli deil sen daha derdini anlatamıyorsun birde sayın minübüsCü şöforlerimize laf atıyorsun senin derdin belli değil daha o minübüsler senin babanın arabası değil denizlideki minübüslerimizn %95 klimalı konforlu ve temiz gayette saygılılar ergen sözünede dikkat et bi söz vardır meyve veren ağacı taşlarlar otobüsten önce minübüsler vardı şimdide olacak DURMAK YOK MİNÜBÜSE DEVAM…

Mehmet   -  Bağlantı 18 Temmuz 2013, 11:53

Yazın hiç otobüse binmiyorum klamalı otobüsler serin rahat hem dolmuş gibi bi hızlanıp bi durmuyorlar müşteri olmadımı kaplumbağa vitesine almıyorlar sonra dolmuşcuların kibarı beyfendi olanı da var ama daha çok artist var hele birde ergenler var dolmuş şöförlerinden adamı atıcaklar aşağıya saygısız çok trafiktedi diğer insanlara dolmuşlar için kaç defa kyk bayramyerine eyleme gittik destekledik sonra pişman oldum …. turex in de saygısız şöförleri çok tabi ama araba otobus konforlu klımalı sonra bozuk para derdi yok vs vs …

ismet şenocak   -  Bağlantı 15 Temmuz 2013, 11:20

turexler birbiri ile adeta yarısıyorlar olmadı çarpısan araba gibi yine bırakın diğer aracları kendi kendi ne kaza yapıyorlar kırk yıllık körüklü arabaları metrobüs yaptılar yav denizli hicmi metrobüs görmedi minübüse bindim garj dan tancaya 45 dakikada vardım ısıklarda kalmak için yarıs yapıyolar neymiş daha çok müsderi mu tasımacılığın orta yolu yokmu

Kamil KIYAK   -  Bağlantı 13 Temmuz 2013, 23:05

TUREX’in gitmesinin bedeli 18. milyon Minibüsçüyle yansıyan 30. milyon TL.+160.bin TL otobüs+ufuktaa görünmeyen borç ve kazançlarrrrrrr.

taner caner   -  Bağlantı 11 Temmuz 2013, 11:14

turex in gitmesinin bedeli 18 milyon tl değil; 25.5 milyon tl dir.

alican kaya   -  Bağlantı 10 Temmuz 2013, 12:57

Denizlili20(20) ve kral 20 kimliğinizi gizlemeyiniz bu haber yorumu altında iyi günler

Denizlili20(20)   -  Bağlantı 7 Temmuz 2013, 23:04

TUREX Teşekkür ederiz.yeni çağdaş araçlarla denizlimize hizmet ediyorlar.Allah razı olsun.

kral 20   -  Bağlantı 3 Temmuz 2013, 09:12

arkadaşlar madem amaç halka hizmet etmek mevcut minibüsler yenilensin karşılıklı birleşme yada rink sistemi yapılsın neden illede büyük araba küçük arabalarla hizmet kalıtesi daha yüksek ve seri olur ayrıca bu trafik yoğunlugunun sebebi sayın belediye yöneticileridir bütün hatları aynı yere topladılar ki halkın desteğini alabilmek için ama artık halk gözünü açtı oyunlara kanmıyacagız birilerinin cebinin dolmasına izin vermeyeceğiz halkın sayesinde ordasınız halkın sayesinde orda kalmayacaksınız

Kamil KIYAK   -  Bağlantı 3 Temmuz 2013, 00:51

Yasalara uyumlu araçlar almak fiyat konusuna borada 70.000. TL örnek olarak verdim en azından borcumuzu bileceğiz. Diğer türlüde borcumuzu bileceğiz ama üç aşağı üç yukarı kazancımızı bilemeyeceğiz giderse kökten gideceğiz.70.000. TL lik aracımızı 5.000. TL aşağı fiyatla satabiliriz ama şirket hissemizi kime satabiliriz 2004 teki yaşadığımız olay gibi, alan battı satan zararın neresinden dönersen kar dedi.

ahmet yum   -  Bağlantı 2 Temmuz 2013, 11:14

turex firmasını savunan arkadaşlar size sesleniyorum… geçen aylarda başıma gelen turex katliam olarak adlandıracağım bu olayı. çok değerli çok sevgiyle andığım turex şöförlerinden biri valilikten çınar istikametine giderken kırmızı ışıkta geçerek canıma resmen kast etmiştir ve böyle nice olay şehirimizde kim bilir kaç kişinin başına gelmekte şimdi size soruyorum turex yandaşları hangi otobüs durağında duruyor hangisi sinyal vererek yola çıkıyor veya ayna kullanıyor ilk önce bunların cevabını alayımda ondan sonra savunun siz firmanızı ilk önce bi eğitim alması gerekli o şöför diye geçinen personel ondan sonra trafiğe çıkmalı haa şimdi diyeceksiniz hepsi eğitim sertifikaları var diye hepsi formalite eğitime girmeden usulsuz olarak geliyor zaten belgeleri ellerine ondan sonra kasap gibi trafikte herkesin canının hiçe sayarak otobüs kullanıyorlar.bir an önce bu şöförlere bir eğitim vermek lazım yoksa bir daha tekrarladığında nasıl olsa kanunlarımız türkiyede ne yazıkki açık böyle durumlarda 3,700 tl ödüyorsun şöförü dövdüğünde paranında hakkını çıkaracak şekilde denizli halkı bunu halledeceğine inanıyorum basta ben olarak…..

alican kaya   -  Bağlantı 2 Temmuz 2013, 09:32

teşekkür ederim paylaşımlar için sayın KIYAK herşeye rağmen 70.000 Tl ile o arabayı almak en mantıklısı değil mi

Kamil KIYAK   -  Bağlantı 1 Temmuz 2013, 19:51

Alican Kaya kardeşimi olayın içinde olduğum için yazıyorum meclis toplantılarına o dönem sürekli yakın takipteydim.3/2 çoğunluğun sağlanamayacağını biliyorum ama bazıları da aba altından soba gösteriyor. Bazıları da koltuk sevdasından vaz geçmek istemiyor.5378.sayılı kanunun 72. maddesi 26/06/2013 tarihinde T.B.M.M.de sürücü hariç 8 den fazla koltukla yolcu taşımacılığı yapan toplu taşıma araçlarının engellilere de uyumlu hale getirilmesi onaylandı. Buna hazırlanmamız gereli.70.000. TL verip özürlü arabasımı alacaksınız diyorlar . Öbür taraftan sonu karanlık olan iş için 170.000. TL borçlandırmaya götürüyorlar.Geliri düşen esnaf bunun hangisini tercih eder sizce???

alican kaya   -  Bağlantı 1 Temmuz 2013, 16:25

iyi günler denizliiii20, ali çetin, kamil kıyak, hasan basan lütfen sakin olalım turex i destekleyen dolmuşçuları destekleyen tarz yazılar yazmayalım olay mağdur olacaklar içindir ve bu proje aylardır belediye içerisinde konuşulmaktadır şimdi bu konu dolmuş şoförlerimizin elinde 2/3 oranına ulaşan kabul sayısı olmadığı takdirde bu proje işlemeyecektir dolmuşçular m plaka üzerinden borçludurlar zaten birde otobüs almak için borçlanacaklar belediye başkanımız aynı zamanda bir hukukçudur bunu da unutmayınız

denizliiiii20   -  Bağlantı 1 Temmuz 2013, 11:24

ali çetin nee tahammül edemicem ya sen gibi çekemezlik fesatlık yok içimde arkadaşın ne diye dolmuşçuya artistlik yaptı siz cafelere gittiğinizde paranızı eksik mi veriyorsunuz seninde turexsin aldığı canları görmezden gelmen ne kadar acı hemde çokk acı canımızı öle turex şöforlerİne emanet ediyoruz. HASAN BASAN dolmuş durağı varda sayın dolmuşçularımız durağında durmadımı DOLMUŞÇULARIMIZ GAYET SAYGILI GAYET DÜRÜST GAYET DOST CANLISI KİŞİLER LAUBALİ HAREKETLERİDE YOK SENİN BURAYA YAZDIKLARIN LAUBALİLİK Denizlideki dolmuşçularımıza SONSUZ teşekkürler ALLAH SİZİ BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN ALLAHIM SİZE ÇALIŞMAK İÇİN GÜÇ KUVVET VERSİN. ve burası büyükşehir BURADA dolmuşta olcak otobüste olcak takside olcak serviscide olcak nakliyecide olcak kısaca olmak zorundaaaaa.

ali çetin   -  Bağlantı 30 Haziran 2013, 22:45

TUREX E Teşekkür etmemize dahi tahammül edemeyen,hakaret eden zihniyete canımızı emanet edemeyiz.denizliiiii20 nick li şahıs her kimsen insanlara hakaret etmeden yorum yapamıyormusun.daha bir ay önce tıp fakültesi öğrencisinin burnunu kıran minibüscüyü görmezden gelmeniz ne kadar acı.hiç kim senin kimseyi dövme ve hakaret etme hakkı yoktur.turex e teşekkür ederiz.denizlimize yaptığı hizmetten dolayı allah razı olsun.müşterisini dövmeyen hakaret etmeyen turex e sonsuz teşekkürler.

Kamil KIYAK   -  Bağlantı 30 Haziran 2013, 21:41

Sayın Hasan BASAN arkadaşım Denizli trafiğinde araçmı kullanıyorsun yayamı gidiyorsun bilmiyorum ben Denizli yi adım adım sana izah edebilirim 2010 yılında ulaşım mastır planı Pamukkale ünüversitesine yaptırtıldı böyle bilimsel çalışmayı Denizli belediyesi planladı. Yaşamış olduğun sıkıntı ve sorun bu projenin sayesinde oluyor. Uygulanan projede 10 cm yol denişletme olmadı kaç tane minibüs durağı ve yolcu alma cepleri var, özel araçlar için kaç tane otopark var anahtarını cebine katıp gidebilecek şekilde. Ama önerinle değil yazdığın hukalalıkla seni kınıyorum. Lütfen yorumunu tekrar OKU, OKU, OKU.

Hasan Basan   -  Bağlantı 30 Haziran 2013, 00:49

Sayın minübüsçüler. Ne trafiğe saygınız var ne insanlara. Ne ışık bilirsiniz ne durak. Ne saygı bilirsiniz ne hak. Ağzını açtığın yerde korna çala çala düğün halayı gibi gidersin. İşine gelmeyince senden daha iyi hizmet verenlere çamur atmayı bilirsin. Adam gibi çalış adam gibi durağında dur, adam gibi git gel kral sen ol. Laubali hareketlerin hepside dolmuşçularda… Kabul edin arkadaşım…

Kamil KIYAK   -  Bağlantı 29 Haziran 2013, 18:46

Sevgili meslektaşlarım bir ara profilimde ardcı sarsıntıların devam edeceğini sizlerle paylaşmıştım 18/07/2013 tarihinden sonra 3/2 çoğunluğunu bulamadıkları an önümüze engelli yasasını öne süreceklerini bilmenizi isterim.Ben her ne kadar sizleri aydınlatma, bilgilendirmeye çalışsam da belki sizler işinize gelmediği için anlamak istemediniz. Odamızda biliyorsunuz böyle konuları paylaşmak istemiyor 07/07/2012 yılında 1 yıl ek süre verilen yasanın 07/07/2013 tarihinden sonra yürürlüğe gireceğine inanmanızı isterim.

Kamil KIYAK   -  Bağlantı 28 Haziran 2013, 22:59

Yeni araçla hizmet vermek değil hizmetin devmını getirmek önemli birde TUREX’e sorun memnunmu memnun değilmi. Şu an sana o hizmeti verebiliyorsa kaç kişinin kaderi ve kul hakkını yediğini biliyormusun. Akkonak mahallesinde çocuk çarpıldığı için o güzergahın kaldırıldığını ve kaldırıldığına dail encümen kararının olup olmadığını biliyormusun. Bindiğiniz araçların teknik şartname ve sözleşmeye uymadığını bilyormusun. bunu denetliyen kurumların ayakta uyuduğunun farkındamısın. Trafiği hafifletmek yerine minibüsleri belirli yerlerde hepsini çakıştırıp özel araç sürücüleri ile karşı karşıya getirip denizli halkını denizli halkına kışkırttığının farkında değilmisin. Senin bu beğendiğin firma denizli ve denizli esnafına kaç kuruş faydası var. Minibüs esnafı olmasaydı belki şu an 2, tl ile ulaşım yapacaktın 1,5 yılı aşkındır zamsız çalışıyoruz a yavrum yüzünü yıkada şöyle bir etrafına bak. Okuman TV izleme kültürün yoksa kulağını aç. Bayramyerinde çınar gölgesinde oturup akşama kadar beklemeyin birileri lokma dökecek diye cebinizde para olsaydı parklarda dolaşırdı parkların beleş yerlerinde değil.

DENİZLİİİİİİİİİİİİİİİ20   -  Bağlantı 28 Haziran 2013, 21:06

ali çetin sen hep işin olmayan haberlere yorum yapıyorsun senin bu dolmuşçularla zorun ne??? ne alıp veremediğin var çok merak ettim senin öbür haberlere yaptığın yorumlarada baktımda senin tahsilin ne acaba belki üniversitedir ama zihniyetin baya geri denizlideki dolmuşların %95 gayet konforlu gayet temiz ve şöforlerde gayet eğitimli sen mesleğinde çok mu eğitimlisin herkesin işine ne karışırsın denizlideki dolmuşçularımız dediğim gibi saygılı eğitimli yardımsever dost canlısı zorda olduğunda müşteri yardımına koşan insanlar ama sen gibi geri kalmış düşüncelere sahip değiller aradaki fark bu ya ondan çekemiyorsun galiba bu dolmuşçuları 81 il ve ilçede dolmuş var ve denizlide de devam edecek nasıl bir düşüncedir nasıl bir zihniyettirdir ki büyükşehir burası büyükşehirde bütün toplu taşıma araçları olur İSTANBUL İZMİR ANKARA örneklerimiz adı üstünde burası büyükşehir ama YOLLARI KÜÇÜK ŞEHİR

ali çetin   -  Bağlantı 28 Haziran 2013, 18:34

TUREX Teşekkür ederiz.yeni çağdaş araçlarla denizlimize hizmet ediyorlar.Allah razı olsun.

Bir garip allahın kulu   -  Bağlantı 27 Haziran 2013, 21:58

Allah’a(cc) kul hakkı ve yetim hakkı ile gelme demiş.. Hz. Ömer (ralnh) devletin mumu ile devlet işini yaparken onu yakmış. KENDİ İŞİ İÇİN KENDİNE AYİT MUMU KULLANMIŞ ADELET BUDUR…. O.’BİLE BİR MUMUN hesabından korkmuş. Allah bizleri ve ADALETSİZ YÖNETİCİLERİ AFETSİN (SAYIN BAŞKANIM TERAZİYİ ALLAH İÇİN DEENNKK TARTIN ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN) SAYGILAR

ziya   -  Bağlantı 27 Haziran 2013, 16:58

istanbulda hala minibüs var ve çalışıyor. denizli istanbuldan daha mı büyük şehir. minibüsler denizliye neden sığmıyor acaba.

hüseyin   -  Bağlantı 27 Haziran 2013, 11:41

akp hükümetine soruyorum dinden imandan bahsederler ama milletin ekmek parasıyla oynarlar cenabı allah nedemiş kul hakkıyla gelme yanıma diye buyurmuş peki şimdi bu kul hakkı olmuyomu sayın zolana soruyorum artı bu 18 trilyonu kamu oyuyla neden paylaşmıyor ve bu para nereye neşekilde ve kimlere gidecegini neden açıklanmıyor bunun bi cevabını versin bakalım….

ABDÜLHAMİT   -  Bağlantı 27 Haziran 2013, 01:48

BÖYLE BİR GERİ KALMIŞ ZİHNİYET OLAMAZ BU ZİHNİYETLE AVRUPA BİRLİĞİNE GİRMEYİ BIRAK EVE GİREMİCEZ BU BELEDİYE BAŞKANI ZORLAMIYORSA SEÇİM OLDUĞUNDAN SEÇİMİ TEKRARDAN KAZANIRSA O ZAMAN SIKIŞTIRCAK NE KADAR EKMEK DÜŞMANIYMIŞ BU YÖNETİM UYUYUP UYANIYORLAR DOLMUŞLARLA UĞRAŞIYORLAR NE BELEDİYE BAŞKANINI NEDE ŞÖFORLER ODASI BAŞKANINI HALK SEÇTİ. BUNLARIN YAPTIKLARI ŞUAN SEÇİM YATIRIMINI YAPIYORLAR İNSANLARIN ELLERİNDEN EKMEK TEKNELERİNİ ALSAK DİYE BAKIYORLAR BU DOLMUŞÇULAR SALLA BAŞINI AL MAAŞINI YAPMIYORLAR NE ZORLUKLARLA ÇALIŞIYORLAR KİMBİLİR HAH NE OLUR OSMAN ZOLAN NASIL KABUL ETTİRMEYE ÇALIŞIR GÜZERGAHLARINIZI DEĞİŞTİRCEM 3 DK OTOBÜS ÇIKARCAM DİYE GÖZ KORKUTUR GÜZERGAH DEĞİŞTİRİR ÇOCUK OYUNCAĞI GİBİ SÜREKLİ ADAMLARIN İŞİYLE OYNAR AYAKTA 1 YOLCUDAN CEZA YAZDIRIR AYAKTATA YOLCU YOKSA DOLMUŞUN YAZILARINA BAHANE BULDURUR TUREXSİN BALIK İSTİFİNİ GÖRMEZDEN GELİR DOLMUŞLAR GÜNAH KEÇİSİYMİŞ GİBİ HER YAPTIKLARI GÖZE BATAR OLAN BİZ VATANDAŞA OLUR YAZ KIŞ BIRAK ARTIK YAKALARINI OTOBÜSE KİM BİNERSE BİNSİN BİZ DOLMUŞLARIMIZLA MUTLUYUZ OTOBÜSE BİNCEK OLSAK ŞİMDİ BİNERİZ

Güngör YILMAZ   -  Bağlantı 26 Haziran 2013, 23:56

Bu kadar kul hakkıyla yarın nasıl hesap verecekler çok merak ediyorum…

Kamil. KIYAK   -  Bağlantı 26 Haziran 2013, 21:24

İşte böyle üstün kör şartname ile kakalamaya çalışıyorlar

1-Şirket tarzında çalışma olmayacak.(Sistem şirket gibi çalışmayacaktır)
2-Tüm gelir “HAVUZ” da toplanacaktır. Eşit miktarda dağıtılacaktır
3-Giderleri her araç sahibi kendisi karşılayacaktır.(Her minibüs sahibinin kendi minibüsünde çalıştığı gibi)
4-Çalışma şartlarına uyan herkes, kendi aracında çalışabilecektir.
5-Yönetim şekli KOOPERATİF olacaktır
6-Kooperatif yönetimi, her durağın gönderdiği kişilerden oluşacaktır.
7-Herkes ister kendi durağından, isterse başka duraklarda çalışan kişilerden, dilediği kişi ile birleşebilecektir
8-Araç ruhsatları, kişilerin kendi adına olacağından, bankalardan çekilecek olan krediler BİREYSEL olarak çekilecektir.

Kamil KIYAK   -  Bağlantı 26 Haziran 2013, 20:09

Çok teşekkür ederim böyle bir girişiminizz için 8 adet körüklü otobüsü denizlinin sembolü olarak olmazsa olmazların içine koyup 5 adet te 12 m lik mercedes otobüsler için 7,5 tirilyon+ KDV= TOPLAM 30 TİRİLYON bir hesap çıktığını bilmenizi isteriz.Denizli de toplu ulaşım işini yapan batıyor satan zararın neresinden dönersem kar deyip devretmeye çalışıyor.

delikanlı   -  Bağlantı 26 Haziran 2013, 16:15

yorumumu yayından kaldırcaksanız yazmıyalım lütfen ! belediye başkanını kim seçti.halkmı? şöferler odası başkanını kim seçti. halkmı ? 8 ay sonra otobüslerin ihalesi yapılacak.1 seneye başkanlık seçimleri var.sabırsızlığınız ciddiyeti abaçık ortada 18 tirilyonu kimler paylaşacak arkadaş soruyorum insanlar size birkere güvendi bundan sonrasıda avellik olur şuan kendinizi kandırıyorsunuz.

DENİZLİLİ VATANDAŞ   -  Bağlantı 26 Haziran 2013, 13:47

minübüsçülere yazık herkesi borcun içine itmek istiyorlar adamları resmen batırmak istedikleri ortada neler dönüyor öncedende otobüsleri minübüsçülere verdiler sonra yapamıyorsunuz diye ellerindenn aldılaro zamanın parasıyla aylık 1 trilyon 200 milyara kiralandı ücret 50kuruştu belediye 5 yıl zam yapmadı 5 yıl böle taşıdılar daha ceplerinden para ödediler SONRA ELLERİNDEN ALINDI ve DENİZLİ İŞ ADAMI HALİL ÇANKAYA ALDI AYNI ŞARTLARDA ODA İFLAS ETTİ TUREXE 500MİLYARA KİRALANDI HALA DAHA ZARAR EDİYORMUŞ O KADAR İNSANIN PARASINI YEDİNİZ TABİKİ ZARAR ETCEK O İNSANLARIN HAKKI NERDE BİRDE HAKTAN HUKUKTAN BAHSEDERSİNİZ. ŞİMDİDE AYNISINI YAPCAKSNIZ ELLERİNDEN M PLAKAYI ALCAKSINIZ AMACINIZ O SONRA OTOBÜSLERİ YAPAMIYORSUNUZ DİE ONLARIDA ALCAKSINIZ ADAMLAR İŞSİZ KALCAK EĞER BU BELEDİYE ŞİMDİ ZORLAMIYORSA SIRF SEÇİM İÇİN BU YÖNETİM İNSANLARIN EKMEĞİ İLE OYNAMAYI AMAÇ EDİNMİŞ BAŞKA BİŞİ DEĞİL VE BAZI DURAK BAŞKANLARININDA ÇOKKK İYİ ÇIKARLARI VARKİ DURAKLARINDAKİ İNSANLARI KANDIRMAYA ÇALIŞIYORLAR KİMSENİN HAKKI KİMSEDE KALMAZ ÖZGÜR BIRAKIN MİNÜBÜSÇÜLERİ 2 KİŞİ BİRLEŞCEKMİŞDE YERİ GELİYORDA BABAYLA OĞUL ANLAŞAMIYOR BÖYLE BİR ZİHNİYET OLAMAZ ZATEN TUTTUKLARI ŞÖFORLERİN SİGORTASIYLA MAAŞINI ÖDEMEKTEN EVLERİNİ GEÇİNDİREMİCEKLER bu trafik fln bahane burası büyükşehir ve çocuk oyuncağı gibi yollar yaptı trafiği rahatlatcakmış maksat M PLAKAYI ALIP SEÇİMDE KULLANCAK İŞTE ŞİMDİ BOŞUNA MI BAZI YERLERE M PLAKA VERDİ SEÇİM İŞTE

alican kaya   -  Bağlantı 26 Haziran 2013, 12:08

benim minibüsçü tanıdıklarım var evet onlarda öyle söylüyor ama denizli belediye başkanı osman zolan neden 300 e ulaştırmak istiyoruz otobüslerimizi dedi yani buradan çıkacak sonuç ile turex kalacak minübüscülerde turexlerle beraber çalışacak olmaz bu buda olamaz aslında 2 minibüsçü bir otobüs alsın diyorsunuz ama m plaka için borca giren insan bunlar bunun üstüne otobüs almak kesinlikle olmaz 18 milyon tl ödemekte olmaz

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu