REKLAMI GEÇ

Üçgen ihalesi 1 Temmuz’da

Üçgen ihalesi 1 Temmuz’da

Büyükşehir Belediye Meclisi, Üçgen Köprülü Kavşağı’nın, 2016 yılı için yüzde 10, 2017 yılı içinse yüzde 90 ödenek dilimleri kapsamında ihale edilmesiyle ilgili karar aldı. Meclis üyelerine bilgi veren Başkan Zolan, Üçgen Köprülü Kavşağı ihalesinin 1 Temmuz’da yapılacağını açıkladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Haziran 2016 Pazartesi, 18:48

Büyükşehir Belediye Meclisi haziran ayı toplantılarının 2. birleşimini gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın başkanlık ettiği oturumda, AK Partili Meclis Üyesi ve 1. Sınıf İş Güvenliği Uzmanı Metin Kocabatmaz, “İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği” konusunda farkındalık oluşturmak adına meclis üyelerine baret dağıttı. Baretlerle oturan üyeler, renkli görüntü oluşturdu.

denizli-buyuksehir-belediyesi-ucgen-kavsagi-yapimi-1

İŞÇİLER ÖLMESİN
Ak Partili Meclis Üyesi Metin Kocabatmaz, İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği ile ilgili farkındalık oluşturmak istediği için böyle bir çalışma yaptığını belirterek, “Maalesef işçilerimiz başta olmak üzere ‘bir kereden bir şey olmaz’ diyerek ihmal ettiği güvenlik nedeniyle canlarını kaybediyor. Eğer biz güvenlik önlemimizi almazsak ölümler fıtrat olmaz” dedi.

Başkan Zolan, Büyükşehir olarak işçilerinin güvenliğini en üst seviyede tuttuklarını ifade ederken, CHP’li Meclis üyesi Bekir Çapar ise “Her şey 1 ile başlar. 1 vaka olduğunda sayılar da artacaktır. Önemli olan o birin olmaması. İşçiler ölmesin” diye konuştu.

ÜÇGEN KÖPRÜLÜ KAVŞAĞI İHALESİ 1 TEMMUZ’DA
İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği ile ilgili farkındalık yaratmak amacıyla baretler takılarak objektiflere poz verildi. Daha sonra gündem maddelerinin görüşülmesine geçen meclis üyeleri, Üçgen Köprülü Kavşağı ile ilgili maddeyi görüştü. Üçgen Köprülü Kavşağı’nın 2016 yılı içinde yüzde 10, 2017 yılı içinde yüzde 90 ödenek dilimleri kapsamında ihale edilmesi oy birliği ile kabul edildi. Başkan Zolan, Üçgen Köprülü Kavşağı ihalesinin 1 Temmuz’da yapılacağını açıkladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu