REKLAMI GEÇ

Üçgen Köprülü Kavşakları trafiğe açıldı

Üçgen Köprülü Kavşakları trafiğe açıldı

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin en önemli projelerinden biri olan Üçgen Köprülü Kavşakları tamamlandı, hizmete açıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, projenin, peyzaj çalışmalarının da tamamlanmasının ardından tamamen biteceğini belirterek, “Hemşerilerime hayırlı olsun” dedi.

Başak Özlem Ilgaz İçyüz / DENİZLİHABER / 12 Nisan 2018 Perşembe, 12:45

Üçgen Köprülü Kavşakları’nın resmi açılışı, kavşaktan ilk aracın geçmesi ile başladı. Başkan Zolan, kavşaktan geçen sürücüleri selamlarken, sürücüler de korna çalarak Başkan Zolan’a teşekkürlerini iletti.

Köprülü kavşakların Denizli’nin kalbi olduğunu belirten Başkan Zolan, “Ankara İzmir Antalya yolunun kesiştiği bir yer. Günden 10 binin açın geçtiği bir yer. Çok büyük sıkıntılar vardı. Üstesinden gelebilmek, vatandaşların daha konforlu ulaşımı için Üçgen Köprülü Kavşakları Projesi’ni gerçekleştirdik. Hem ana yollar hem toplayıcı yollar üzerinde gidebilme imkanını sağlamak üzere inşa ettik. Birçok rahatlama sağladı” diye konuştu.

“ZAMAN KISALDI YAKIT AZALDI”
Vatandaşların zamandan tasarruf ederek yollarına devam edeceğini belirten Zolan, “Zaman kısaldı yakıt azaldı. Ankara-İzmir arasını trafiğe açacağız. Ankara-İzmir gidişinde hiçbir ışıkta beklemeksizin, vatandaşlarımız üçgenlerden geçip gidecek. Emniyetin olduğu yerde delikli taş yolumuzun açılışını yapacağız. Projemizin yüzde 10’luk kısmı faaliyette. 3-4 günlük çalışma ile birlikte ulaşım anlamında yüzde 100’ünü sağlayacağız” dedi.

“DENİZLİMİZE ÇOK YAKIŞACAK”
Projenin inşaat halinde iken, vatandaşlara hiçbir sıkıntı yaşatmadığını da ifade eden Başkan Zolan, “Yolları tam kapatmadık. Parça parça açarak yapıldı. Sona yaklaştık. Köprülü Kavşaklarımız Denizlimize çok yakışacak. Peyzaj çalışmaları tamamlandığında ayrı bir güzelliğe kavuşmuş olacak. Tüm hemşerilerime hayırlı olsun” dedi.

Yorumlar

MESUT ÇELİKDEMİR   -  Bağlantı 12 Nisan 2018, 17:21

siz öyle sanın trafik perişan

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu