REKLAMI GEÇ

Vali Altıparmak Denizli’yi tanıma turlarına başladı

Vali Altıparmak Denizli’yi tanıma turlarına başladı

Son kararname ile Denizli’ye atanan Vali Ahmet Altıparmak, Denizli’yi tanıma turlarına Çivril ve Baklan ziyaretleriyle başladı. Baklan’da davul-zurna ile karşılanan Vali Altıparmak’a ilçenin anahtarı verildi.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 13 Temmuz 2016 Çarşamba, 19:15

Haziran ayı içerisinde Denizli’ye atanan Vali Ahmet Altıparmak, Denizli’yi tanıma turlarını başlattı. İlk ziyaretini Çivril ve Baklan ilçelerine gerçekleştiren Altıpanmak, burada kaymakam, belediye başkanları, mahalle muhtarları ve sivil topluk örgütü ilçe temsilcileriyle bir araya geldi.

denizli-vali-civril-baklan-gezisi-5

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mustafa Ünal ile birlikte daire müdürlerinin de eşlik ettiği ziyaretlerde ilçenin sorunları ve yatırımları hakkında brifing alan Vali Altıpanmak ilk toplantısını 75. Yıl İlçe Halk Kütüphanesi Salonu’nda gerçekleştirdi. İlçenin tanıtımı için hazırlanan kısa sunumun ardından Çivril Kaymakamı Orhan Burhan ile Çivril Belediye Başkanı Dr. Gürcan Güven, ilçe çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi.

denizli-vali-civril-baklan-gezisi-4

ÇİVRİL ŞANSLI BİR İLÇE
Çivril’in şanslı bir ilçe olduğunu belirten Vali Altıparmak, “Çivril, doğası, suyu ve verimli arazileriyle şanslı bir ilçe. Allah bu zenginlikleri vermiş. Bizim bundan sonra maksimum verim almak, maksimum kar elde etmek için neler yapılmalı bunlara bakmamız gerek. Var olan bir orkestranın yeni atanan şefi olarak elimizden geldiğince aykırı ses çıkarmadan, en iyi şekilde, keyifli şekilde götürebilir miyiz buna bakacağız. Sivil toplum kuruluşları, muhtarlar bizim gözümüz kulağımız. Muhtarlarımızın, sivil toplum örgütleri, il müdürlerimizle birlikte bir sorun varsa çözüm üretemeye çalışacağız” dedi.

denizli-vali-civril-baklan-gezisi-7

MUHTARLARIN SORUNU YOL VE SU
Toplantıda söz alan muhtarlar mahallelerinin sorunlarını dile getirdiler. Uşak-Denizli bölünmüş yolun bazı mahalleleri ikiye böldüğünü, tarlalarına ulaşımı zorlaştığını belirten muhtarlar, “20 yıllık sorun çözümlenmiyor. Tarlamıza gidemiyoruz, komşumuzu ziyaret edemiyoruz. Üst veya alt geçit istiyoruz” derken, bazı mahalle muhtarları da içme suyu sorunu yaşandıklarını belirttiler.

denizli-vali-civril-baklan-gezisi-14

ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ
Vali Ahmet Altıparmak, 29 Temmuz 2015’de şehit düşen Ömer Kağan Kandemir’in babası Ergun Kandemir’i işyerinde ziyaret etti. Şehit babası ile bir süre sohbet eden Vali Altıparmak, daha sonra hayırsever işadamı Kadir Kameroğlu ile de bir araya geldi.

denizli-vali-civril-baklan-gezisi-11

DAVUL-ZURNA İLE KARŞILANDI
Vali Altıparmak Çivril ziyaretinin ardından 25 yıl önce kaymakamlık yaptığı Baklan’a geçti.

denizli-vali-civril-baklan-gezisi-10

Vali Altıparmak, önce Konak Mahallesi sakinleri tarafından yol üzerinde, ardından da ilçe meydanında davul-zurna eşliğinde karşılandı. Baklanlılar Vali Altıparmak için kurbanlık da hazırlamışlardı ancak Vali kesilmesine izin vermedi.

denizli-vali-civril-baklan-gezisi-8

Kaymakam Fethi Savran ilçe yatırımları ile ilgili bilgi verdiği toplantıda Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, Vali Altıparmak’a ilçenin anahtarını sundu.

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu