REKLAMI GEÇ

Vali Altıparmak görevine başladı

Vali Altıparmak görevine başladı

Son valiler kararnamesi ile 25 yıl önce kaymakam olarak görev yaptığı Denizli’ye vali olarak atanan Ahmet Altıparmak, bugün kente gelerek göreve başladı. Valilik binası önünde protokol üyeleri tarafından karşılanan Altıparmak, basın mensuplarına “Benimle ilgili tüm bilgileri ve önyargıları bırakın. Sizler beni tanımaya çalışın bende sizleri tanıyayım. Göreceksiniz güzel çalışmalar yapacağız” diye seslendi.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 20 Haziran 2016 Pazartesi, 18:17

Erzurum’dan Denizli Valiliğine atanan Ahmet Altıparmak, Denizli’ye gelerek göreve başladı. Valilik önündeki karşılama törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, vali yardımcıları, ilçe kaymakam ve belediye başkanları, daire müdürleri ile valilik personeli katıldı.

denizli-vali-altiparmak-goreve-basladi-2

25 YIL SONRA YENİDEN DENİZLİ’DE
Eşi Özden ve 12 yaşındaki kızı Azra ile birlikte gelen Vali Altıparmak, karşılama töreninin ardından Valilik Toplantı Salonu’nda yaptığı açıklamada, Baklan’da 25 yıl önce kaymakam olarak görev yaptığını anımsattı. 25 yılın en hızlı değişimin yaşandığı bir süreç olduğunu ifad eden Altıparmak, Denizli’nin bu süreci iyi değerlendirdiğini söyledi.

denizli-vali-altiparmak-goreve-basladi-1

ÖN YARGILARINIZI UNUTUN
Basın mensuplarına da seslenen Vali Altıparmak, “İletişim çağını yaşadığımız bu dönemde benim ile ilgili bilgi sahibi olmuşsunuzdur, araştırmışsınızdır. Ama ben, size benimle ilgili bugüne kadar bildiklerinizi ve önyargılarını unutun derim. Siz beni tanımaya çalışın, ben de sizi. Göreceksiniz güzel şeyler yapacağız” dedi.

denizli-vali-altiparmak-goreve-basladi-4

İNSAN ODAKLI ÇALIŞACAĞIZ
Denizli gibi tekstilin merkezi, girişimcilik ruhuna sahip insanların yaşadığı, ekonomisi güçlü bir ilde görev yapmanın onur verici olduğunu vurgulayan Vali Altıparmak, “Bizim için çalışmamızın temelinde insan olacak. İnsan olacak derken hem çalışanlarımızın hem insanımızın onurunu kendi onurumuz bilip buna dikkat ederek hassasiyetle korurken, bir yandan da yaptığımız mesaiyi fırsat olarak görüp, bu fırsatı en kısa zamanda nasıl değerlendirebiliriz onu bakacağız. Elimizdeki değerlerle ve tecrübelerle kısa zamanda Denizli’miz için ne yapabilirizin arayışı içerisinde olacağız. Bu bir ortak ekip işidir. Yani bir orkestra varsa o orkestranın şefi validir. Şefliği en iyi şekilde yerine getirmek ve aykırı ses çıkmaması için görev yapmaya çalışacağız” diye konuştu.

Yorumlar

bulent Gönenç   -  Bağlantı 20 Haziran 2016, 19:02

Allah rizasi için vali beyi rahat birakalim.6 ay boyunca hoşgeldin ziyaretlerinden iş yapamiyorlar

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu